Μαριάντα Πιερίδη-Νέστορας Φωτιάδης: Μιλάνε πρώτη φορά για την κρίση που πέρασε η σχέση τους

Έμειναν τρεις μήνες μακριά, αλλά πλέον είναι μια χαρά!

Μαριάντα Πιερίδη-Νέστορας Φωτιάδης: Μιλάνε πρώτη φορά για την κρίση που πέρασε η σχέση τους

Για την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους μίλησαν πρώτη φορά Μαριάντα Πιερίδη και Νέστορας Φωτιάδης.

Το ζευγάρι όπως σας έχει γράψει το star.gr, αντιμετώπισε κάποια θέματα τον περασμένο Ιούλιο, τρεις μόλις μήνες μετά την γέννηση του γιου τους.

image1 (1).jpg
Ωστόσο τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, και από τον Σεπτέμβριο είναι και πάλι μαζί.

«Είναι κάτι που συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες» λέει η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία παραδέχεται πως λόγω της εγκυμοσύνης η ψυχολογία της είχε επηρεαστεί πολύ.

image1 (2).jpg
«Είναι μια περίοδος που δεν θέλουμε πλέον να συζητάμε. Ουσιαστικά, δεν ήμασταν ποτέ χώρια. Είχαμε επικοινωνία σε καθημερινή βάση. Απλώς υπήρχαν παραπάνω νεύρα και εντάσεις. Ο λόγος που είμαστε και πάλι μαζί, δεν είναι μόνο το παιδί. Υπάρχει και έρωτας» προσθέτει ο Νέστορας Φωτιάδης.

image1 (3).jpg
Για ποιους λόγους όμως μπορεί να τσακ��θούν οι δυο τους;

«Είναι χαζοί λόγοι. Η Μαριάντα είναι ψύχραιμη, ενώ εγω πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό. Αγχώνομαι εύκολα, ανεβάζω τους τόνους και πολλές φορές πιέζω περισσότερο απ΄ότι θα έπρεπε τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου» λέει ο σύντροφος της τραγουδίστριας.

image1 (4).jpg
Όσο για το αν θα τους δούμε να παντρεύονται;

image1.jpg
«Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Τώρα ο γάμος δεν σημαίνει ουσιαστικά κάτι για μένα. Έχουμε το παιδάκι μας, είμαστε πανευτυχείς και ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μας είναι ο πιτσιρικάς και η βάπτιση του, που θα γίνει το καλοκαίρι. Θα τον ονομάσουμε Νικόλα» καταλήγει η Μαριάντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top