Ποιούς «καρφώνει» ο Τσέλιος για την ενασχόλησή τους με την Μόδα;

Τι είπε για τις κολεξιόν και τους νέους σχεδιαστές

Ποιούς «καρφώνει» ο Τσέλιος για την ενασχόλησή τους με την Μόδα;

Τα «καρφάκια» του σε όσους μπήκαν στον χώρο της Μόδας χωρίς να είναι σχεδιαστές εξαπέλυσε ο Μάκης Τσέλιος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ga-Ranti στη Μόδα», των αδερφών Ράντη, που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 17:30, από το web ΤV του Star!

«Στις δύσκολες εποχές άρχισαν να μπαίνουν τέτοιοι άνθρωποι στη Μόδα, αλλά όσοι μπήκανε, φύγανε. Η Μόδα δεν σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις, πρέπει να τα ακολουθείς και να τα ολοκληρώνεις. Επίσης, η κάθε κολεξιόν θέλει πάρα πολλά χρήματα και πολλές ώρες δουλειάς», είπε ο καταξιωμένος σχεδιαστής.

Όπως τόνισε ο Μάκης Τσέλιος, «κάθε κολεξιόν είναι μια μεγάλη θεατρική παράσταση που έχει μέσα ρούχα, σκηνικά, μουσική, ανθρώπους… είναι ένα απέραντο εργοστάσιο δουλειάς, που θέλει τέχνη και πολλή εμπειρία».

Ο ίδιος απέδωσε την διαχρονική επιτυχία του στο ότι δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για τους νέους σχεδιαστές, οι οποίοι καλούνται να δημιουργήσουν με μεγάλες δυσκολίες και χωρίς να υπάρχουν μεγάλες εταιρείες για να τους στηρίξουν.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Μάκης Τσέλιος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top