Φουρέιρα:Οι φήμες για χωρισμό από Γ. Σαμαρά και σχέση με εφοπλιστή οργιάζουν αλλά δεν πτοείται!

ΔΕΙΤΕ την φώτο που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram

Φουρέιρα:Οι φήμες για χωρισμό από Γ. Σαμαρά και σχέση με εφοπλιστή οργιάζουν αλλά δεν πτοείται!

​Μπορεί τα δημοσιεύματα να οργιάζουν για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Σαμαρά και την νέα φημολογούμενη σχέση της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, αλλά η Ελένη Φουρέιρα… δεν πτοείται!

Resizer.jpg
Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία (μάλλον από κάποιο γύρισμα), στο οποίο φορά αθλητικά ρούχα και συγκεκριμένα ένα μπουστάκι συνδυασμένο με κολάν, ποζάροντας σαν να μην τρέχει τίποτα στο φακό.

Untitled.jpg

TΟ END-STORY ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ LOVE STORY(;) ME TON ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ:

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, οι φήμες οργιάζουν για τους λόγους που η σχέση της τραγουδίστριας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή τελείωσε, αφού πολλοί πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, o δεσμός τους τελείωσε πριν είκοσι μέρες.

Αυτό όμως που είναι ακόμα πιο «πικάντικο», είναι η ΝΕΑ φημολογούμενη σχέση της με τον γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, καθώς τους έχουν δει μαζί στο σκάφος τους, αλλά και στο «4711» όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς.

Μάλιστα η εμφάνιση τους στο νυχτερινό μαγαζί ήταν αυτή που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις φήμες, αφού όπως αποκλειστικά σας έγραψε το star.gr, η τραγουδίστρια «καθόταν δίπλα στον γοητευτικό νεαρό σχεδόν όλο το βράδυ και υπήρχε... χημεία μεταξύ τους! Αρχικά δεν φαινόταν να “έπαιζε” κάτι, μιας και ήταν γνωστό ότι η Ελένη Φουρέιρα είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά. Όμως τα έντονα βλέμματα και οι τετ-α –τετ συζητήσεις έδωσαν παραπάνω τροφή για σχόλια με πολλούς από τους θαμώνες να παρατηρούν τις κινήσεις τους».

111214183216_6569.jpg
Η τραγουδίστρια έδειχνε σε πολύ καλή διάθεση και ήταν ντυμένη πολύ κομψά. Φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο ψηλόμεσο τζιν, λευκό see through πουκάμισο και μυτερές γόβες.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Διονύσης Σχοινάς την καλησπέρισε από το μικρόφωνο, την ευχαρίστησε που ήταν μαζί τους και της πέταξε και λουλούδια!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, από το νυχτερινό κέντρο έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ο Σχοινάς τελείωσε το πρόγραμμά του. Ωστόσο, δεν έφυγε εντελώς μόνη της, αλλά με φιλικό της πρόσωπο το οποίο την συνόδευε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tο αινιγματικό μήνυμα της Φουρέιρα στο Instagram-«Σύννεφα» στον παράδεισο με τον Γ. Σαμαρά;

ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟ που ανέβασε στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα μετά τις φήμες περί χωρισμού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top