ΝΕΕΣ λεπτομέρειες για τη κοινή έξοδο της Φουρέιρα με τον εφοπλιστή: «Υπήρχε χημεία μεταξύ τους»

Τι αποκαλύπτει στο star.gr άνθρωπος που τους είδε να διασκεδάζει μαζί στον Διονύση Σχοινά

ΝΕΕΣ λεπτομέρειες για τη κοινή έξοδο της Φουρέιρα με τον εφοπλιστή: «Υπήρχε χημεία μεταξύ τους»

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια κάτω από τη σκηνή του «4711» όπου τραγουδάει ο Διονύσης Σχοινάς, διασκέδαζε, όπως σας έχουμε ήδη γράψει από το star.gr, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την παρέα της, στην οποία βρισκόταν και ο Σπυράγγελος Λυκούδης.

Πρόκειται για τον νεαρό εφοπλιστή τον οποίο χρεώνουν τα δημοσιεύματα ως τον νέο σύντροφο της τραγουδίστριας μετά το χωρισμό της με τον Γιώργο Σαμαρά.

spiraggelos-likoudis.jpg
Όπως υποστήριξε αποκλειστικά στο star.gr, άνθρωπος που τους είδε από κοντά, η Φουρέιρα «καθόταν δίπλα στον γοητευτικό νεαρό σχεδόν όλο το βράδυ και υπήρχε... χημεία μεταξύ τους! Αρχικά δεν φαινόταν να “έπαιζε” κάτι, μιας και ήταν γνωστό ότι η Ελένη Φουρέιρα είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά. Όμως τα έντονα βλέμματα και οι τετ-α –τετ συζητήσεις έδωσαν παραπάνω τροφή για σχόλια με πολλούς από τους θαμώνες να παρατηρούν τις κινήσεις τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια έδειχνε σε πολύ καλή διάθεση και ήταν ντυμένη πολύ κομψά. Φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο ψηλόμεσο τζιν, λευκό see through πουκάμισο και μυτερές γόβες.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Διονύσης Σχοινάς την καλησπέρισε από το μικρόφωνο, την ευχαρίστησε που ήταν μαζί τους και της πέταξε και λουλούδια!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, από το νυχτερινό κέντρο έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ο Σχοινάς τελείωσε το πρόγραμμά του. Ωστόσο, δεν έφυγε εντελώς μόνη της, αλλά με φιλικό της πρόσωπο το οποίο την συνόδευε!

Της Στέλλας Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top