Δημήτρης Λιγνάδης στο Star για την Διαβάτη: «δεν μπορεί κάποιος να μειώνει»

Τι λέει για την επίθεση στον Ρουβά και την «αστυνομία θεάτρου»

Δημήτρης Λιγνάδης στο Star για την Διαβάτη: «δεν μπορεί κάποιος να μειώνει»

​Δεν θα ασχολούμουν καθόλου με αυτό εάν δεν έβλεπα την δήλωση, που εμένα με ενόχλησε, περί αστυνομίας θεάτρου. Μου έκανε εντύπωση, δυσάρεστη εντύπωση μπορώ να πω», δήλωσε στην εκπομπή «Μία» ο Δημήτρης Λιγνάδης και σχολίασε την επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη στον Σάκη Ρουβά.

Ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τις «Βάκχες», αλλά και συνεργάζεται εκ νέου με τον Σάκη στην παράσταση «Ηρακλής», τόνισε στην εκπομπή του Star ότι δεν έχει θυμώσει με την ηθοποιό.

«Στην Τέχνη επιτρέπονται τα πάντα και κριτής είναι το εύρος και το βάθος του δημιουργήματος. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι είναι η αποδοχή του κόσμου και η διάρκεια που έχει ένας καλλιτέχνης. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία μα καμία αστυνομία θεάτρου γιατί προκύπτει και το μεγάλο ερώτημα “ποιος θα την απαρτίζει;”. Νομίζω ότι όλα αυτά αγγίζουν τα όρια της φαιδρότητας και καλό θα είναι να τελειώνουμε. Στην Τέχνη υπάρχει ελευθερία και αν δεν μας αρέσει κάτι, δεν πάμε να το δούμε», συνέχισε ο κ. Λιγνάδης.

Σχολιάζοντας την συμπεριφορά της Χρυσούλας Διαβάτη, ανέφερε: «θέλω να πιστεύω ότι τα είπε σε μια στιγμή βρασμού. Εγώ την θεωρώ σπουδαία ηθοποιό και ξέρω από παλιά και την ίδια και τον άνδρα της. Θέλω να πιστεύω ότι τα περί αστυνομίας θεάτρου ήταν, αν όχι με χιούμορ ειπωμένο, τουλάχιστον εν βρασμώ. Εγώ τα σχολίασα στο Facebook, δεν βγήκα δημόσια να το πω».

«Δεν μπορεί κάποιος να μειώνει. Εγώ την θέση μου για τον Σάκη Ρουβά την είπα πριν από δύο χρόνια, όταν τον επέλεξα να παίξει στις συγκεκριμένες “Βάκχες”. Το αν έπρεπε ή όχι να πάρει βραβείο, είναι θέμα των επιτροπών. Εγώ δεν μπαίνω καθόλου σε αυτό το θέμα. Φυσικά και χάρηκα που βραβεύτηκε, όπως θα χαιρόμουν αν έπαιρνε βραβείο οποιοσδήποτε ηθοποιός από δική μου δουλειά… Ένα θα πω για τον Σάκη: ο τρόπος που δουλέψαμε ξεπέρασε τις προσδοκίες και τις δικές μου και πολλών», συνέχισε ο σκηνοθέτης και τόνισε ότι καθένας έχει δικαίωμα στην Τέχνη!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο κ. Λιγνάδης στο «Μία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- O σκηνοθέτης του Ρουβά απαντά: «άκουσα για πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top