Παναγιώτα Βλαντή:«Έχω πονέσει πολύ από... έρωτα»

Τι απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κατρανίδη

Παναγιώτα Βλαντή:«Έχω πονέσει πολύ από... έρωτα»

​Τα δημοσιεύματα που κρεμάστηκαν στα περίπτερα και την ήθελαν ζευγάρι με το Δάνη Κατρανίδη σχολίασε σε συνέντευξή της η Παναγιώτα Βλαντή: «ήξερα πως τα δημοσιεύματα είναι μέρος της δουλειάς μου όπως ήξερα πως και αυτά που αναφέρθηκαν για το χωρισμό μου κάποια στιγμή θα σταματούσαν. Όσο για το Δάνη όλα ξεκίνησαν λόγω της συνεργασίας μας. Και εγώ και αυτός τα έχουμε αρνηθεί. Το κακό με αυτού του τύπου όμως τα δημοσιεύματα είναι πως δεν αφορούν μόνο εμάς αλλά και τους ανθρώπους δίπλα μας» επισήμανε.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης πως με τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Ράπτη, είχε φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο: «ήμουν οχτώ χρόνια σε σχέση και ήθελα να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια, κάτι όμως μέσα μου με έτρωγε και δεν έγινε. Στο τέλος βγήκα αληθινή» τόνισε και πρόσθεσε: «για μένα μετά το χωρισμό η σχέση κλείνει με τη σιωπή μου. Όταν χάνεις το θαυμασμό που νιώθεις για έναν άνθρωπο ακολουθεί το στάδιο της αγάπης, η οποία αν δεν είναι η ίδια και για τους δύο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποχαιρετήσεις τη σχέση ακόμα κι αν αυτό γίνεται με πολύ κόπο και πόνο.»

Η ίδια έχει πονέσει πολύ από έρωτα αφού όπως υπογράμμισε πόλεμος χωρίς θύματα δεν υπάρχει: «δεν μπαίνω στη διαδικασία να τσακωθώ με τον άλλο. Θέλει πολύ αγώνα ο χωρισμός και μπορεί να πάρει και χρόνια. Αποφασίζεις να το κάνεις αλλά μετά σκέφτεσαι να δώσεις δεύτερη ευκαιρία παλεύεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο να πεις τέρμα.»

Και στα επαγγελματικά της όμως έχει περάσει δύσκολες στιγμές: «έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που αλλιώς τους περίμεναν και στην πορεία αποκαλύφθηκαν τελείως διαφορετικοί» συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top