Έλληνας ηθοποιός: «ένα παιδί θα χειροτέρευε τη ζωή μου»

Τι είπε για την επίσης ηθοποιό σύζυγό του;

Έλληνας ηθοποιός: «ένα παιδί θα χειροτέρευε τη ζωή μου»

Μπορεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του Έφη Μουρίκη να είναι 26 χρόνια μαζί, ωστόσο, όχι μόνο δεν τους λείπει ένα παιδί, αλλά ο ηθοποιός πιστεύει πως θα χειροτέρευε την κατάσταση!

«Ένα παιδί θα μου άλλαζε τη ζωή προς το χειρότερο. Καταρχήν θα είχε δυστυχήσει και το ίδιο. Γιατί το παιδί χρειάζεται χρόνο και εμείς δεν τον έχουμε. Άσε που χρειάζονται και αντοχές που ούτε και αυτές τις έχουμε. Είμαι πια 52 χρονών» επισήμανε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Παράλληλα ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως και ο δικός του πατέρας τον έκανε σε πολύ μεγάλη ηλικία και δεν πρόλαβε να τον καμαρώσει ηθοποιό: «ήταν 62 χρόνων και τον γνώρισα με άσπρα μαλλιά Με είδε μόνο ως playmaker στην παιδική ομάδα μπάσκετ του Άρη και στη συνέχεια στην εφηβική ομάδα βόλεϊ.» θυμήθηκε ο ηθοποιός.

111214083236_6482.jpg

Πόσο δύσκολο είναι άραγε για ένα ζευγάρι να κάνει το ίδιο επάγγελμα; Είναι αρνητικό ή θετικό για τη σχέση τους;

«Αφενός δεν έχουμε εγωπάθεια και αφετέρου λειτουργούμε στα πλαίσια συναγωνισμού και όχι ανταγωνισμού. Και, βέβαια, χαίρομαι όταν πάει καλά η Έφη ή όταν υπερτερεί σε κάτι, γιατί αυτό θα κάνει καλύτερο κι εμένα» ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Τα προσωπικά του μπορεί να πηγαίνουν καλά, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και για τα επαγγελματικά αφού η οικονομική κατάσταση δεν τον έχει αφήσει ανεπηρέαστο:«ζούμε τη σκληρή καθημερινότητα και η τέχνη είναι ο αντίποδας σε οποιαδήποτε κρίση. Δεν μπορώ να πω ότι η οικονομική κατάσταση δεν με αγγίζει. Χρωστάω στις τράπεζες, έχω δάνεια για χρέη παραστάσεων, αλλά η κρίση δεν μας αποξένωσε» είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top