Mπέσσυ Μάλφα: Μιλά για την σχέση που είχε με gay άνδρα και πως ήταν αυτή!

Και αποκαλύπτει πως είναι σήμερα η σεξουαλική της ζωή με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Mπέσσυ Μάλφα: Μιλά για την σχέση που είχε με gay άνδρα και πως ήταν αυτή!

Μπορεί σήμερα η Μπέσσυ Μάλφα να είναι παντρεμένη και ευτυχισμένο στο πλευρό του Σκιαδαρέση, αλλά την εποχή προ Γεράσιμου, η ηθοποιός είχε σχέση με gay άνδρα!

6614_MPESI_MALFA_08122014.jpg

Μιλώντας για την περίοδο εκείνη, η Μπέσσυ Μάλφα λέει:

«Ήταν κάτι που το γνώριζα από την αρχή. Δεν μου το έκρυψε ποτέ. Γνωριστήκαμε όταν ασχολούμουν με το κλασικό μπαλέτο. Είναι μια πολύ σπουδαία προσωπικότητα του χορού. Ερωτευτήκαμε και τα φτιάξαμε. Δεν είχε καμία απολύτως σημασία αν ήταν γκέι. Μπορεί οι γονείς μου να με πήγαν στις Καλόγριες, αλλά είχα πάντα πολύ ανοικτό μυαλό».

0399_KALIVATSIS_MALFA_SKIADARESIS_25062012.jpg

Πως ήταν όμως η σχέση της με τον gay χορευτή;

«Ήμασταν δυο ερωτευμένα μικρά παιδιά. Ζήσαμε αυτόν τον έρωτα και χωρίσαμε μετά από ενάμιση χρόνο. Παραμένουμε φίλοι ακόμα και τώρα. Υπάρχει μεγάλη χαρά και συγκίνηση κάθε φορά που συναντιόμαστε. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας σωστός κύριος».

0174_MALFA_SKIADARESIS_26112012.jpg
Όσο για το αν υπάρχει ακόμα σεξουαλική έλξη ανάμεσα σ΄εκείνη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μετά από 20 χρόνια γάμου και τρία παιδιά;

«Βεβαίως. Το σεξ εκτός από τις επιθυμίες, αφορά και τις ενδορφίνες μας. Γιατί να χαλάσει η ερωτική χημεία με το πέρασμα του χρόνου; Αυτά είναι μαθηματικά. Γνωρίζω ζευγάρια που κάνουν έρωτα μέχρι τα βαθιά γεράματα».

0262_SKIADARESIS_MALFA_22112011.jpg
Μάλιστα καταλήγει λέγοντας πως «τον Γεράσιμο ακόμα και ύστερα από τόσα χρόνια τον θαυμάζω. Ο θαυμασμός είναι ερωτικό και σεξουαλικό κίνητρο, αρκεί να διατηρείς την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό σου. Σε αυτή την περίπτωση τα ετερώνυμα έλκονται και δεν συγκρούονται».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top