Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε νοσοκόμα στον Καναδά!

«Έφυγα από την Ελλάδα γιατί έπιασα πάτο»

​Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story» και μέσα από τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη. Τώρα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της αφού αντί για μικρόφωνο κρατάει πιεσόμετρα και σύριγγες.

Ο λόγος για τη Μάρω Λύτρα, η οποία ζει πλέον μόνιμα στον Καναδά και εργάζεται ως νοσοκόμα σε μεγάλη κλινική. Η ίδια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Μία» για την εμπειρία της: «παίρνω την πίεση σε ασθενείς και μιλάω μαζί τους. Την πρώτη φορά που πήρα αίμα ο ασθενής λιποθύμησε, επειδή τρόμαξε αλλά εγώ ήμουν πολύ ψύχραιμη» αποκάλυψε και περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη: «είχε έρθει ένας κύριος και μου έλεγε πως έμαθε πως είναι στο νοσοκομείο και δουλεύει η Μάρω Λύτρα. Μου έλεγε και για τον Καραφώτη διάφορα. Δεν με είχε γνωρίσει

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως έφυγε από την Ελλάδα όχι μόνο επειδή της έλειπαν οι γονείς της, αλλά και επειδή είχε πιάσει πάτο: «δεν ήταν ούτε τα επαγγελματικά μου καλά, αλλά ούτε και τα προσωπικά μου. Είχα πιάσει πάτο. Ήμουν χάλια.»

Η Μάρω Λύτρα τώρα πια έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός Ελληνοκαναδού, τον οποίο ήξερε απ�� δεκαπέντε χρονών, όμως τώρα σύναψαν σχέση:«γνωριζόμασταν από παλιά και όταν ήρθα στον Καναδά κάναμε σχέση», διευκρίνισε ενώ πρόσθεσε πως το μελανό σημείο στη ζωή της είναι η έλλειψη ενός παιδιού.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top