Γνωστός τραγουδιστής «καρφώνει» δημόσια την καλή του: «έκανες τρίο»!

Τελειωμό δεν έχει το... κρεβάτι, με πρωταγωνιστές τέσσερα πρόσωπα

Γνωστός τραγουδιστής «καρφώνει» δημόσια την καλή του: «έκανες τρίο»!

Τελειωμό δεν έχει το ερωτικό μπέρδεμα με πρωταγωνιστές τον Κρις Μπράουν και την Ριάνα: μέσω των social media, ο ράπερ «κάρφωσε» ότι σύντροφός του, Καρουέτσε Τραν, τον απάτησε, κάνοντας… τρίο και βγαίνοντας με τον Ντρέικ, τον ράπερ με τον οποίο «τραβιέται» εδώ και χρόνια η Ριάνα!

«Έχουμε ουλές, κάποιες μου τις έκανες εσύ, κάποιες τις προκάλεσα εγώ. Ήμουν στη φυλακή σχεδόν τέσσερις μήνες και με επισκέφτηκες μόνο μια φορά, ενώ πήγαινες σε πάρτι και έκανες μυστικά ταξίδια στο Τορόντο, βγαίνοντας ραντεβού με τον Ντρέικ. Όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση ήξερες ποιος είμαι και συμμετείχες ακόμα και σε τρίο. Δεν χρειάζεται να το παίξω θύμα για να πάρει το μέρος μου ο κόσμος», έγραψε ο Κρις Μπράουν στο Instagram, μήνυμα που αργότερα διέγραψε αλλά ήταν ήδη αργά.

chris-brown-karrueche-ig.jpg

Με το ίδιο… νόμισμα απάντησε η Καρουέτσε: «όταν κάτι κακό σου συμβαίνει, μπορείς είτε να το αφήσεις να σε καθορίσει, είτε να σε καταστρέψει, είτε να σε δυναμώσει. Η επιλογή είναι δική σου. Μόλις βρεις τη δύναμη μέσα σου, είναι δύσκολο να επιτρέψεις τα σκατά γύρω σου. Αρνούμαι να με κακομεταχειρίζεται επανειλημμένα ειδικά κάποιος που ισχυρίζεται ότι με αγαπά. Αυτό δεν είναι αγάπη. Και αν έτσι ορίζεις την αγάπη, τότε δεν τη θέλω. Ναι, δεν ήμουν τόσο έξυπνη στο παρελθόν, αλλά υποσχέθηκα να είμαι μια καλύτερη και ισχυρότερη γυναίκα και κρατώ αυτή την υπόσχεση. Αν δεν μπορείς να με αγαπάς με τον σωστό τρόπο, τότε μη με αγαπάς καθόλου. Μη θυμώνεις μαζί μου επειδή προτιμώ να είμαι ευτυχισμένη», έγραψε στον δικό της λογαριασμό.

karrueche-tran-chris-brown-fight-2.jpg

Το ερωτικό… τετράγωνο που δεν έχει τελειωμό

Για να το ξεμπερδέψουμε λιγάκι το κουβάρι, σου λέμε τα εξής: από το 2008, ο Κρις Μπράουν ήταν ζευγάρι με την Ριάνα, από την οποία χώρισε ένα χρόνο μετά και αφού την ξυλοκόπησε. Το διάστημα 2010 – 2012, η Ριάνα υπήρξε ζευγάρι με τον Ντρέικ, ενώ το 2011 ο Κρις Μπράουν έγινε ζευγάρι με την Καρουέτσε.

Τον Μάρτιο του 2012, Ριάνα και Καρουέτσε ξεκατινιάστηκαν μέσω των social media και, τρεις μήνες αργότερα, Κρις και Ντρέικ πιάστηκαν στα χέρια σε club της Νέας Υόρκης. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, Κρις Μπράουν και Ριάνα επανασυνδέθηκαν, ενώ ο ράπερ παραδέχεται ότι για κάποιο χρονικό διάστημα έβγαινε ταυτόχρονα και με την Καρουέτσε.

Rihanna-Blamed-For-Chris-Brown-Karrueche-Break-Up-Back-on-With-Drake.jpg

Τον Μάιο του 2013, Ριάνα και Κρις χωρίζουν και ο ράπερ κάνει δεσμό με την Καρουέτσε. Η τραγουδίστρια επιστρέφει στην αγκαλιά του Ντρέικ. Ένα χρόνο αργότερα, ο Κρις μπαίνει στη φυλακή για ένα μήνα, λόγω του ξυλοδαρμού της Ριάνα.

Τον Ιούλιο του 2014, Ντρέικ και Κρις φωτογραφίζονται μαζί σε στούντιο ηχογράφησης, ενώ, παρά τις φήμες περί εγκυμοσύνης, τον μήνα που διανύουμε Κρις και Καρουέτσε χωρίζουν.

Η συνέχεια… το 2015!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top