Με το μέρος της Διαβάτη για το βραβείο του Ρουβά η Βάνα Μπάρμπα: «Υπάρχει ένα όριο! Έλεος»

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αγγίζονται» είπε η ηθοποιός

Με το μέρος της Διαβάτη για το βραβείο του Ρουβά η Βάνα Μπάρμπα: «Υπάρχει ένα όριο! Έλεος»

Μπορεί οι περισσότεροι celebrities να στάθηκαν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τη Χρυσούλα Διαβάτη την βραδιά των βραβείων «Κάρολος Κουν», ωστόσο η Βάνα Μπάρμπα πήρε το μέρος της ηθοποιού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει και ένα όριο»!

«Η άποψή μου είναι ότι πολύ σωστά συμπεριφέρθηκε η κ. Διαβάτη. Κανένας δεν έχει εμπάθεια με κανέναν. Ο Σάκης Ρουβάς είναι το πιο αγαπητό άτομο, είναι ένα πλάσμα γλυκό, ταπεινό, όλοι τον αγαπάμε, όμως υπάρχει και ένα όριο, σε αυτό που λέγεται “δημόσιες σχέσεις”. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αγγίζονται. Το θέατρο και ειδικά το κλασικό ρεπερτόριο, το θέατρο της Επιδαύρου θα πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει. Δεν μπορεί να μπει κανένας star, δεν μπορεί να μπει κανένας άνθρωπος που πουλάει. Υπάρχουν κάποια στεγανά που πρέπει να τα σεβόμαστε και που δεν αγγίζονται» τόνισε η ηθοποιός.

«Θεωρώ ότι η κ. Διαβάτη ήταν άψογη» πρόσθεσε ενώ εξήγησε ότι ο Σάκης καλά έκανε που έπαιξε στην Επίδαυρο αλλά δεν έπρεπε να βραβευτεί.

«Ήταν πολύ καλός. Αξιοπρεπής…Είναι όμως ιεροσυλία μπροστά στις ενέργειες των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν δουλέψει στην Επίδαυρο τόσα χρόνια κι έχουν δώσει την ψυχή τους. Εκεί δεν χωράνε δημόσιες σχέσεις. Έλεος! Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να παίξω τη Μήδεια ή την Εκάβη. Υπάρχουν κάποια στεγανά που μας βάζουν όλους μέσα. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, όμως, ένα λαμπρό πλάσμα και ένα υπέροχο παιδί σαν τον Σάκη…Δεν γίνεται αυτή τη στιγμή και θεωρώ ότι είναι προσβολή στους Έλληνες ηθοποιούς! Στην Επίδαυρο τι θα έπρεπε να κάνει ο Χατζησάββας, τι θα έπρεπε να κάνει η Καραμπέτη; Λάθος! Τραγικό λάθος! Δεν το παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνει με αρχαίο θέαμα! Δηλαδή έλεος, θα τρελαθούμε; Υπερβολές!» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top