ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Διαβάτη - Ρουβά: απίστευτες ατάκες!

Χαμός στα βραβεία «Κάρολος Κουν»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Διαβάτη - Ρουβά: απίστευτες ατάκες!

​Απίστευτες ατάκες, χαμός και μια κατάσταση που κάθε άλλο παρά θεατρικά βραβεία θύμιζε: αυτό ήταν με λίγα λόγια το σκηνικό στα «Κάρολος Κουν» μετά την φραστική επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη στον Σάκη Ρουβά, την οποία η ηθοποιός προσπάθησε αργότερα να «συμμαζέψει», λέγοντας ότι δεν μίλησε επί προσωπικού για τον Σάκη.

Ούτε η… Μελίνα Μερκούρη δεν ξέφυγε από την Διαβάτη

«Πάντα στις γριές έδιναν μία τιμητική διάκριση. Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια προειδοποίησε τους διοργανωτές και το κοινό: «θα το μετανιώσετε που μ’ ανεβάσατε εδώ πάνω!».

Αφού αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο της και εμφανώς έξαλλή, η Χρυσούλα Διαβάτη ξέσπασε εναντίον όσων ασχολούνται ως ηθοποιοί, λέγοντας μεταξύ άλλων: «τώρα, stars, μίμοι, διασκεδαστές, ωραίες, ωραίοι, ένας συρφετός ολόκληρος, έχουν ονομαστεί “ηθοποιοί”. Εδώ γίνεται της κακομοίρας! Θα έπρεπε να υπάρχει μία αστυνομία θεάτρου! Και σαν αποκορύφωμα, βγαίνει και η Μελίνα Μερκούρη, που της κάνετε κι αγάλματα, και καταργεί την άδεια του ηθοποιού! Δεν μπορούν όλοι να είναι ηθοποιοί!».

«Εμείς δεν ξεκινήσαμε για να γίνουμε σταρ, ξεκινήσαμε από ιδεολογία», κατέληξε η Χρυσούλα Διαβάτη, λησμονώντας, προφανώς, πόσοι ηθοποιοί ποζάρουν (και φέρονται) ως σταρ, σε περιοδικά και events κοσμικά.

«Η ψυχή και η καρδιά δεν χρειάζονται διπλώματα», η απάντηση του Σάκη

«Είμαι ένας νέος άνθρωπος που τα όνειρά του θέλει να τα κάνει πραγματικότητα κι αυτό δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει κανείς», τόνισε στην ομιλία του ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος, για όσους το ξέχασαν, έχει κάνει σπουδές υποκριτικής στην Αμερική, πριν πάρει μέρος στην πρώτη του ταινία.

Επισημαίνοντας πως έχει επιλέξει να εξελίσσεται μέσα από την μουσική και το θέατρο, αλλά και ότι το θέατρο είναι ο καλύτερος τρόπος για τον καθένα να εξελίξει την ψυχή του, συνέχισε: «όταν πρέπει να μπεις βαθιά μέσα σε αυτά τα κείμενα, πρέπει να δεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτά τα κείμενα».

Στο σημείο αυτό ακούστηκε από το κοινό η ατάκα «με τι εφόδια;» και η απάντηση του Σάκη ήταν αποστομωτική: «με την ψυχή μου κυρία μου!», είπε και ο κόσμος άρχισε να χειροκροτεί! «Η ψυχή και η καρδιά των ανθρώπων δεν χρειάζεται διπλώματα! Καμία αστυνομία δεν πρόκειται να με εμποδίσει να ονειρεύομαι και να πραγματοποιώ τα όνειρά μου», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όλο το επεισόδιο στα βραβεία «Κάρολος Κουν»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top