Φραστική επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη στον Σάκη Ρουβά για την βράβευσή του!

Επεισόδιο στα βραβεία «Κάρολος Κουν»-Τι απαντά ο τραγουδιστής

Φραστική επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη στον Σάκη Ρουβά για την βράβευσή του!

​Φραστική επίθεση δέχτηκε ο Σάκης Ρουβάς από την Χρυσούλα Διαβάτη, κατά την απονομή των βραβείων «Κάρολος Κουν», που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής.

5994_TSAKIROGLOY_DIAVATI_08122014.jpg6234_XRISOYLA_DIAVATI_08122014.jpg
Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή ώστ�� να παραλάβει το βραβείο της για την παράσταση «Δυο γυναίκες χορεύουν».

Ωστόσο η καλλιτέχνης δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά αποφάσισε να στοχοποιήσει τον τραγουδιστή, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Αρχαίο Δράμα».

6232_XRISOYLA_DIAVATI_08122014.jpg

Χαρακτηριστικά, από τη σκηνή όπου βρέθηκε είπε:

«Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

Και δεν έμεινε σε αυτό. Εν συνεχεία, η Χρυσούλα Διαβάτη, χωρίς να παραλάβει το βραβείο της, επέστρεψε στην θέση της, αλλά δεν αποχώρησε από την αίθουσα.

6292_SAKIS_ROYVAS_08122014.jpg
Το επεισόδιο όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ήρθε η σειρά του Σάκη Ρουβά να ανέβει στη σκηνή ώστε να παραλάβει το βραβείο του για την ερμηνεία του στην τραγωδία «Βάκχες» του Ευρυπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, μια γυναικεία φωνή από κάτω ακούστηκε να λέει, ότι αμφισβητεί αυτό το βραβείο, ρωτώντας «με τι εφόδια το παίρνει»;

6305_SAKIS_ROYVAS_08122014.jpg
Η αντίδραση του Σάκη Ρουβά ήταν άμεση, με τον τραγουδιστή να λέει «με την ψυχή μου κυρία μου.Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι», με το κοινό από κάτω να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

6339_SAKIS_ROYVAS_08122014.jpg
Το επεισόδιο, έληξε στο τέλος με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, Κυριάκο Λουκάκο, ο οποίος πήρε θέση λέγοντας:

«Τιμάμε τις επιδόσεις και όχι τις προκαταλήψεις».

6364_SAKIS_ROYVAS_082014.jpg
Σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς μέσω του Instagram του, ανέβασε μια φώτο με το βραβείο του στα χέρια, την οποία σχολίασε λέγοντας:

«Σας το αφιερώνω από την ψυχή μου!»
ρουβας ινστα.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top