Ο θάνατος που συγκλόνισε τον Τσαλίκη: «κάνω ψυχοθεραπεία»

Τι εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής

Ο θάνατος που συγκλόνισε τον Τσαλίκη: «κάνω ψυχοθεραπεία»

​Για τον θάνατο που τον οδήγησε στον ψυχολόγο, αλλά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί, μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους δεν τον βλέπουμε στα βραβεία MAD, λέγοντας «χέστηκα κιόλας»!

«Κάνω ψυχοθεραπεία. Μιλάω ,πάω σε ψυχολόγο. Πάει και η γυναίκα μου μετά το θάνατο του Γιώργου. Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος μες στο σπίτι και πρέπει να βγεις το βράδυ να κάνεις τον κόσμο χαρούμενο αυτό είναι κάτι πολύ αντιφατικό και αντικρουόμενο μες την ψυχή σου. Δεν είσαι χαρούμενος και πρέπει να τον κάνεις τον άλλον να νιώσει καλά .Μετά το χαμό του Γιώργου ,άρχισα να πηγαίνω σε ψυχολόγο. Έτσι το ξεπεράσαμε με πολύ δουλειά», είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συνέχισε: «δεν είναι τρελό να έχεις πένθος, να έχουν μείνει τα χώματα στο χέρι από μια κηδεία και να πηγαίνεις το βράδυ στο Romeo; Δεν είναι τρελό; Είναι φυσιολογικό; Είναι μια υπέρβαση. Αυτή την υπέρβαση δεν πρέπει μέσα σου να την ισορροπήσεις κάποια στιγμή; Δεν πρέπει αυτό το κρακ που κάνει η καρδιά σου να το βάλεις στη θέση του και να το διαχωρίσεις; Δεν είναι εύκολο».

Μιλώντας για τους ανθρώπους που τον έχουν προδώσει, ο Γιώργος ανέφερε ότι απέχει συνειδητά από την δημοσιότητα και δεν έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι της, αλλά και ότι την ζημιά του την έκαναν συνεργάτες του, με τους οποίους δεν συνεργάζεται πια. «Τα μαχαίρια από την πλάτη μου, ναι, τα βγάζω, αλλά δεν γυρίζω να δω ποιος μου τα έχει βάλει γιατί ξέρω ποιος μου τα έχει βάλει. Είναι συγκεκριμένοι οι άνθρωποι που με πολεμάνε στον χώρο. Χωριό είμαστε! Η ελληνική showbiz, αν μπορείς να την πεις έτσι, είμαστε συγκεκριμένοι άνθρωποι που όλοι συναντιόμαστε ή είχαμε συναντηθεί ή θα συναντηθούμε. Άρα, ξέρουμε και ποιος μας πάει και ποιος δεν μας πάει και ποιος μας κάνει πόλεμο».

Τέλος, ο τραγουδιστής τα είπε ακόμα μία φορά έξω από τα δόντια για τα μουσικά βραβεία MAD και τους λόγους για τους οποίους δεν τον έχουμε δει στη διοργάνωση εδώ και χρόνια. «Όλως τυχαίως, από τότε που σταμάτησα να συνεργάζομαι με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με το Mad, με έκοψαν τελείως. Δεν υπάρχω πια στα Mad Αwards .Βέβαια, χέστηκα κιόλας, δεν με νοιάζει δεν είναι κάτι που με π��ηγώνει!... Δεν έκανα τίποτα και όσες φορές τους είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι είναι θέμα ρεπερτορίου, ότι τα τραγούδια μου δεν παίζουν στο Mad γιατί είναι πιο λαϊκής φύσεως ας πούμε. Μπούρδες, αηδίες, βλακείες λένε! Δεν ξέρουν τι να πουν και οι ίδιοι! Μα ούτε ξέρουν τι τους γίνεται ουσιαστικά! Τα Μad Awards έχουν γίνει μια αστεία υπόθεση, που πλέον ο κόσμος γελάει. Δεν αντιπροσωπεύει αυτό που ο κόσμος ακούει και αυτό που ο κόσμος θέλει και δεν μιλάω μόνο για μένα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος, προσθέτοντας ότι η καριέρα του δεν εξαρτάται από το 2% της τηλεθέασης που έχει το MAD, ούτε από τα βραβεία που διοργανώνει.

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top