Στ. Κορκολής: «έτρεφα στον κόρφο μου πραγματικά φίδια-ολόκληρα ανακόντα»

«Μετά τον καρκίνο έγινα άλλος άνθρωπος»

Στ. Κορκολής: «έτρεφα στον κόρφο μου πραγματικά φίδια-ολόκληρα ανακόντα»

Ο Στέφανος Κορκολής δηλώνει αποφασισμένος να ξεφορτωθεί οτιδήποτε τοξικό από τη ζωή του, ειδικά μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Όσο μεγαλώνεις και σου συμβαίνουν διάφορα αλλάζεις πάρα πολύ. Ειδικά μετά τη γνωμάτευση του καρκίνου έγινα άλλος άνθρωπος. Ήταν ένα παρά πολύ γερό χαστούκι- είναι σαν να σε ξυπνάνε το πρωί με ντους από παγάκια ή κάπως έτσι. Αν και, για να πω την αλήθεια, αυτό που με έκανε κυριολεκτικά να δω τη ζωή με άλλα μάτια ήταν η επέμβαση στα μάτια μου. Πριν από ενάμιση χρόνο χειρουργήθηκα, αφού η μυωπία μου σε συνδυασμό με τον καταρράκτη έφτασε σε σημείο τύφλωσης. Και ήταν τότε που είπα ότι τώρα βλέπω καλύτερα από ότι πριν, σε όλα τα επίπεδα. Ο ´´βλάκας´´ ο Στέφανος που ήξεραν όλοι, τελείωσε. Tώρα πλέον δεν φοβάμαι να πω καταπρόσωπο την γνώμη μου και να ξεφορτωθώ κάθε σκουπιδάκι που με κάνει να μην βλέπω καθαρά».

Ο μουσικοσυνθέτης ομολογεί ότι προδόθηκε από πολλούς ανθρώπους, ειδικά από όλους όσοι δεν έδειξαν να τιμούν την φιλία του και τις μακροχρόνιες οικογενειακές σχέσεις.

«Έτρεφα στον κόρφο μου πραγματικά φίδια –ολόκληρα ανακόντα. Αλλά ας είναι. Πάντα φυλάω έναν άσο στο μανίκι μου και θα τον χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top