H Σήλια Κριθαριώτη δίνει συνέχεια στην κόντρα με τους MiRo: «Τους εμπνέω αλλά δεν έχουν αγωγή»

«Έχουν δει πολλές ταινίες με τον Ξανθόπουλο»

H Σήλια Κριθαριώτη δίνει συνέχεια στην κόντρα με τους MiRo: «Τους εμπνέω αλλά δεν έχουν αγωγή»

​Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως δεν έχει αγγίξει την Σήλια Κριθαριώτη, η οποία δίνει συνέχεια στην κόντρα της με τους MiRo, και τους ανταπαντά λέγοντας ότι τους εμπνέει αλλά δεν έχουν αγωγή και βλέπουν πολλές ταινίες με τον Ξανθόπουλο.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η κόντρα τους ξεκίνησε όταν η σχεδιάστρια ανέβασε στο Instagram μια δημιουργία της, κατηγορώντας το δίδυμο των σχεδιαστών ότι την αντέγραψε για να φτιάξει το φόρεμα με το οποίο εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή φέτος, στην πίστα, λέγοντας «Δέσποινα Βανδή λυπάμαι».

Στους ισχυρισμούς της Κριθαριώτη είχαν απαντήσει αμέσως οι MiRo, λέγοντας μέσα σ΄όλα πως «κάποιοι ενοχλούνται που μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια της καριέρας μας έχουμε αποκτήσει μία αξιοσημείωτη μερίδα του αγοραστικού κοινού, αλλά και τον σεβασμό των ανθρώπων του χώρου ή και εκτός αυτού. Μάλλον, δεν τους αρέσει που δύο άνθρωποι από την ελληνική επαρχία, χωρίς “διαπλεκόμενο” ή ισχυρό οικονομικά background έχουν διαγράψει και γράφουν μια σημαντική πορεία στον επαγγελματικό τους χώρο που τον υπηρετούν με πάθος και σεβασμό. Μάλλον, μάλλον, μάλλον… Πιστεύουμε πως καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς να ασχολείται με τα του “οίκου” του και να μην οραματίζεται ανυπόστατα πράγματα».

Και φυσικά η Σήλια δεν θα μπορούσε να το αφήσει αυτό ασχολίαστο, ανταπαντώντας στους σχεδιαστές:

«Δεν θέλω να το συζητήσω γιατί εγώ ήμουν πολύ ευγενική, δεν κατηγόρησα κανένα. Μερικοί άνθρωποι στο χώρο αυτό δεν έχουν αγωγή και κάνουν χαρακτηρισμούς εντελώς άκυρους. Όταν είχα αρχίσει και ήμουν με τα ιερά τέρατα της μόδας, ουδέποτε παρουσίασα κάτι δικό τους σαν δικό μου. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους και ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι όπως και πολλοί άλλοι με λάτρευαν. Γιατί είχαν έρθει σε μια επίδειξη με την Καρολίνα Κούρκοβα και το “έβλεπα”. Και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή τους έχω εμπνεύσει και συνέχεια τους εμπνέω. Και το ξέρουν και το έχουν πει και οι ίδιοι. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν αγωγή. Έχουν δει πολλές ταινίες της δεκαετίες του ’60, μελό με τον Ξανθόπουλο».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TO ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top