ΜΑΘΕΤΕ ποιος λέγεται πως είναι ο βιαστής της Λέιντι Γκάγκα-«Διέρρευσε» το όνομα του

Κατηγορείται ΚΑΙ από την Κέσα για σεξουαλική παρενόχληση-Τι απαντά η 28χρονη τραγουδίστρια σε όλα αυτά

ΜΑΘΕΤΕ ποιος λέγεται πως είναι ο βιαστής της Λέιντι Γκάγκα-«Διέρρευσε» το όνομα του

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη της Λέιντι Γκάγκα ότι βιάστηκε σε ηλικία 19 ετών από έναν μουσικό παραγωγό ΕΙΚΟΣΙ χρόνια μεγαλύτερο της, το γύρο του Διαδικτύου άρχισε να κάνει το όνομα του φερόμενου ως βιαστή της.

23A8EF5600000578-2858052-image-6_1417579541991.jpg
Η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να ΜΗΝ αποκάλυψε ποιος ήταν ο άντρας που την κακοποίησε σεξουαλικά, αλλά λίγες ώρες αργότερα, βγήκε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας Κέσα, και αποκάλυψε πως ο βιαστής της Γκάγκα, δεν είναι άλλος από τον 41χρονο μουσικό παραγωγό Dr Luke.

23AEC75900000578-2858052-image-5_1417566338997.jpg
Mέσω Twitter, ο δικηγόρος Μαρ Γκεράγκος έγραψε:

«Μαντέψτε ποιος βίασε την Λέιντι Γκάγκα».

Όταν ένας follower του, του απάντησε «ο Dr Luke», ο δικηγόρος απάντησε: «bingo!»

DRLUKE-AND-KESHA-MAIN.jpg

TI ΑΠΑΝΤΑ Η 28ΧΡΟΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ».

Μέσω των εκπροσώπων της, η Λέιντι Γκάγκα ξεκαθάρισε πως οι παραπάνω ισχυρισμοί είναι εντελώς ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ, συνεχίζοντας να αρνείται να αποκαλύψει την ταυτότητα του βιαστή της.

«Η κατηγορία στον Dr Luke είναι εντελώς αβάσιμη και ακατανόητη. Απορώ πως κάποιος τολμά να εκμεταλλεύεται ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα».

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ:

Μέσω εκπροσώπου του, ο Dr Luke ξεκαθάρισε πως «όσα είπε ο Μαρκ Γκεράγκος είναι εντελώς αναληθή και δυσφημιστικά. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί μόνο δυο φορές για λιγότερο από μισή ώρα. Ποτέ δεν ήταν μόνοι τους σε κανένα meeting, και ποτέ δεν την άγγιξε. Επίσης δεν συναντήθηκαν την περίοδο που αναφέρει η τραγουδίστρια ότι βιάστηκε».

1413311097_kesha-dr-luke-zoom.jpg
Να σημειώσουμε, πως ο δικηγόρος της Κέσα, υπερασπίζεται την νεαρή τραγουδίστρια η οποία πρόσφατα κατέθεσε μήνυση στον πρώην μουσικό της παραγωγό Dr Luke, υποστηρίζοντας πως την κακοποίησε σεξουαλικά.

Mιλώντας στο TMZ, εξήγησε ότι στόχος του είναι η Λέιντι Γκάγκα να καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο που θα γίνει για την σεξουαλική κακοποίηση που υποστηρίζει πως δέχτηκε η Κέσα από τον Dr Luke, συμπληρώνοντας πως άλλες τρεις γυναίκες που έχουν υποστεί το ίδιο από τον μουσικό παραγωγό αλλά δεν είναι τόσο διάσημες, θα πράξουν τα δέοντα και θα εμφανιστούν στο δικαστήριο.

Το περίεργο της υπόθεσης, είναι ότι η Λέιντι Γκάγκα υποστήριξε πως βιάστηκε στα 19 της από έναν μουσικό παραγωγό 20 χρόνια μεγαλύτερο της. Μαθηματικά λοιπόν, δεν "βγαίνει" να είναι ο Dr Luke, εκτός κι αν η 28χρονη σταρ είπε ψέμματα για την ηλικία του, ώστε να μην τον "φωτογραφίσει".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top