H Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάνε για τη σχέση τους

«Το ωραιότερο δώρο που μου έκανε η Σμαράγδα είναι η παρουσία της»

H Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάνε για τη σχέση τους

​Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν στη εκπομπή «Μία» για τους λόγους που μπορούν να τους κάνουν να τσακωθούνε!

«Τσακωνόμαστε για χαζά και ασήμαντα πράγματα.Δεν τσακωνόμαστε για κάτι σημαντικό γιατί έχουμε την ίδια αισθητική και το ίδιο γούστο» αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη να συμπληρώνει: «ένας τρίτος αν ακούσει τη διαφωνία μας θα τη θεωρήσει χαζή ή δεν θα καταλάβει γιατί τσακωνόμαστε

Ο ηθοποιός εντωμεταξύ μιλώντας στο περιοδικό «OK» εξομολογήθηκε πως η έλευση της Σμαράγδας Καρύδη έδωσε άλλο νόημα στη ζωή του: «όταν τα πολύ έξυπνα άτομα τα οποία θαυμάζεις σε αναγνωρίζουν μ’ ένα τρόπο σε επιβεβαιώνει. Ένιωσα τη στήριξη και την ανταπόκριση που συμβαίνει όταν σε γουστάρουν οι άνθρωποι που γουστάρεις και εσύ.Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει είναι η φυσική της παρουσία»

Παράλληλα, τόνισε πως το πιο ωραίο πράγμα στην ηθοποιό δεν είναι μόνο η ομορφιά της: «κυρίως το ότι έχει καταλάβει πως λειτουργούν οι άνθρωποι και δεν τους υπερτιμά αλλά ούτε και τους υποτιμά. Δε στέκεται μόνο στην αρνητική τους πλευρά αλλά και στη θετική» συμπλήρωσε.

Ωστόσο υπάρχει και κάτι που τον εκνευρίζει: «είναι φασαριόζα, και όταν “ξεβολεύεται” ανατριχιάζει το σύμπαν» πρόσθεσε.

Και η Σμαράγδα όμως μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό της:«όταν γνώρισα το Θοδωρή έγινα καλύτερη, λιγότερο εγωκεντρική. Κατάλαβα τι θα πει εγωκεντρισμός. Παρόλο που είναι μεγάλος εγωιστής ο Θοδωρής αλλά όχι εγωκεντρικός»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top