Nαταλία Βοντιάνοβα: Το φτωχό κορίτσι που πουλούσε φρούτα και τώρα είναι πάμπλουτη

Τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

Nαταλία Βοντιάνοβα: Το φτωχό κορίτσι που πουλούσε φρούτα και τώρα είναι πάμπλουτη

​Μπορεί τώρα να είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο, και να διαπρέπει στις διεθνείς πασαρέλες, τα παιδικά της χρόνια ωστόσο κάθε άλλο παρά ρόδινα ήταν.

Ο λόγος για τη Ναταλία Βοντιάνοβα που τώρα είναι παντρεμένη με τον γιο του πιο πλούσιου ανθρώπου της Γαλλίας και πρόεδρο του ομίλου «Luis Vuitton».

καλλονάρα (460x286).jpg

Tα παιδικά της χρόνια δεν ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα αφού ο πατέρας της εξαφανίστηκε όταν τον κάλεσαν να υπηρετήσει στο ρωσικό στρατό και η μητέρα της δούλευε ολημερίς και ολονυχτίς για να μπορέσει να της προσφέρει τα βασικά: «υπήρχαν φορές που δεν είχαμε τίποτα να φάμε» είχε αναφέρει η Ναταλία σε παλαιότερη συνέντευξή της μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Ρωσίδα καλλονή αναγκαζόταν να πουλάει φρούτα μαζί με τη μητέρα της στους δρόμους της Ρωσίας προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Όταν η μητέρα της παντρεύτηκε για δεύτερη φορά άλλο ένα χτύπημα της μοίρας περίμενε της δύο γυναίκες. Ο πατριός της τους παράτησε όταν η αδερφή της γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση.

«Η αδερφή μου η Οξάνα, γεννήθηκε με αυτισμό. Τότε ο πατριός μου έβαλε ένα δίλημμα στη μητέρα μου. Της ζήτησε να την αφήσουν στο ίδρυμα. Έφτασε σε σημείο να της πει να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και την Οξάνα και η μαμά μου φυσικά διάλεξε την αδερφή μου» είχε εξομολογηθεί το μοντέλο.

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στη μικρή της αδερφή και η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της είναι όταν τη βλέπει να χαμογελάει.

πρωτος ανδρας (620x413).jpg

Η Ναταλία έφυγε από το σπίτι λόγω της κακής συμπεριφοράς του νέου συντρόφου της μαμάς της, ο οποίος της φερόταν με πολύ άσχημο τρόπο.

Με το πέρασμα του χρόνου η ζωή της χαμογέλασε αφού διέπρεψε στο χώρο του modeling και θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

vodianova2 (603x800).jpg

Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον πάμπλουτο Τζάστιν Πόρτμαν, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά: τον 12χρονο Λούκας, την 8χρονη Νέβα και τον 6χρονο Βικτόρ ενώ τώρ�� είναι παντρεμένη με τον Αντουάν Αρνό, γιο του πλουσιότερου ανθρώπου της Γαλλίας και έχει αποκτήσει μαζί του άλλο ένα παιδί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top