Σταματάει τα λουλούδια ο Ρέμος: γιατί άσκησε βέτο στα πανέρια;

Πώς δικαιολόγησε ο ίδιος την... «αλλεργία» στα γαρύφαλλα

Σταματάει τα λουλούδια ο Ρέμος: γιατί άσκησε βέτο στα πανέρια;

​Κομμένα πια τα… λουλουδικά, λέει ο Αντώνης Ρέμος και άσκησε βέτο στα πανέρια, στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζεται με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Μελίνα Ασλανίδου!

«Σταματώ την παρακμή και η σπατάλη με τα λουλούδια. Εγώ υπήρχα σε αυτούς τους χώρους, δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου, αλλά εγώ πήρα απόφαση να σταματήσει να υπάρχει το θέμα των λουλουδιών γιατί παρασέρνουμε το κόσμο να ξοδέψει τα λίγα χρήματα που έχει στην τσέπη του», δήλωσε ο τραγουδιστής στη συνέντευξη Τύπου για το σχήμα, ενώ την απόφασή του στήριξε ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Μία».

0046_ZOYGANELIS_ASLANIDOY_REMOS_1122014 (800x496).jpg

Τα ίδια, πάντως, έκανε προ ετών και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία στη συνέχεια επέστρεψε κανονικότατα στον λουλουδοπόλεμο, ενώ ο τραγουδιστής δεν φάνηκε προ ημερών να έχει αλλεργία στα γαρύφαλλα, όπως είδαμε σε φωτογραφίες από την guest εμφάνισή του στο νυχτερινο κέντρο όπου τραγουδά η συνάδελφός του.

6342_THEOFANOYS_REMOS_THEODORIDOY_24112014 (800x510).jpg

Μάλλον η «στροφή στην ποιότητα» δεν συνάδει με το… πανέρι, άσε που ο Αντώνης μάλλον συνήθισε να... του ανοίγουν καφάσια με σαμπάνιες όπως, στη Μύκονο, κάθε Καλοκαίρι!

Δείτε στο βίντεο την δήλωση του Ρέμου και όσα είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top