«Πόλεμος» Κριθαριώτη και MiRo για το φόρεμα της Βανδή!

Για αντιγραφή κάνει λόγο η σχεδιάστρια - τι απαντά το δίδυμο

«Πόλεμος» Κριθαριώτη και MiRo για το φόρεμα της Βανδή!

​Μαλλιά κουβάρια και… βελονάκια: στα χαρακώματα για ένα φόρεμα μπήκαν η Σήλια Κριθαριώτη και οι MiRo, με την σχεδιάστρια να υποστηρίζει ότι το δίδυμο αντέγραψε δική της δημιουργία, για να ντύσει την Δέσποινα Βανδή! Άμεση ήταν η απάντηση των MiRo, οι οποίοι «σφάζουν» με το γάντι την συνάδελφό τους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια εμφανίζεται στην πίστα με maxi δαντελένιο φόρεμα με «βαθύ» ντεκολτέ, που θυμίζει Άννα Βίσση από το 2009.

3176_DESPINA_VANDI_NIKOS_IKONOMOPOYLOS_21112014 (659x800).jpg

Η Σήλια Κριθαριώτη «είδε» στο φόρεμα της Δέσποινας μία παλιότερη δημιουργία της και, «ανεβάζοντας» φωτογραφία με την δημιουργία της έγραψε στα social media: «για το δίδυμο των θαυμαστών μου, τουλάχιστον κάντε το σωστά. Δέσποινα Βανδή, θλίβομαι πολύ»!

10833919_10204634731204082_1179893730_n.jpg

Λίγο αργότερα, η σχεδιάστρια δημοσίευσε κοντινή φωτογραφία άλλου φορέματός της, υπό την λεζάντα «για το δίδυμο των θαυμαστών μου, για να το αντιγράψουν. Όλο δικό σας! Με αγάπη και ασταμάτητη δημιουργικότητα»!

10833919_10204634731204082_1179893730.jpg

Οι MiRo απάντησαν στα «πυρά» της Σήλιας με μία μακροσκελή ανάρτησή τους στα social media. «Όταν ο λόγος είναι προϊόν ζήλιας, φθόνου ή απλώς μισαλλοδοξίας οφείλουμε να πάρουμε θέση… Όσα χρόνια ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο χώρο δεν μας έχει απασχολήσει, αλλά και ούτε ενοχλήσει η πορεία κανενός από τους συναδέλφους μας! Καλώς ή κακώς είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε και μας ενδιαφέρει μόνο η ανάπτυξη της προσωπικής-επαγγελματικής μας υπόστασης. Ειδικά μάλιστα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας», αναφέρουν.

«Μπορεί κάποιοι να οραματίζονται διεθνείς καριέρες, άλλοι πως τους ανήκουν πνευματικά δικαιώματα στη χρήση υλικών ή ακόμα και ότι είναι πρεσβευτές της παρθενογένεσης παρόλο που ενδόμυχα ξέρουν πως απέχουν έτη φωτός από κάτι τέτοιο… Μάλλον, κάποιοι ενοχλούνται που μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια της καριέρας μας έχουμε αποκτήσει μία αξιοσημείωτη μερίδα του αγοραστικού κοινού, αλλά και τον σεβασμό των ανθρώπων του χώρου ή και εκτός αυτού. Μάλλον, δεν τους αρέσει που δύο άνθρωποι από την ελληνική επαρχία, χωρίς “διαπλεκόμενο” ή ισχυρό οικονομικά background έχουν διαγράψει και γρ��φουν μια σημαντική πορεία στον επαγγελματικό τους χώρο που τον υπηρετούν με πάθος και σεβασμό. Μάλλον, μάλλον, μάλλον… Πιστεύουμε πως καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς να ασχολείται με τα του “οίκου” του και να μην οραματίζεται ανυπόστατα πράγματα», καταλήγουν ο Δημήτρης και ο Γιάννης.

dssd.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top