Η Αγγελική Ηλιάδη εξηγεί γιατί οι γονείς του Σάββα Γκέντσογλου δεν έχουν δει ακόμα το μωρό!

«Μεγαλώνω μόνη τον γιο μου. Το έχω ξανακάνει!»

Η Αγγελική Ηλιάδη εξηγεί γιατί οι γονείς του Σάββα Γκέντσογλου δεν έχουν δει ακόμα το μωρό!

​Μπορεί ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου να είναι πλέον τριών μηνών, αλλά οι παππούδες του… δεν τον έχουν δει ακόμα!

Στους γονείς του νε��ρού ποδοσφαιριστή αναφερόμαστε, οι οποίοι δεν έχουν αξιωθεί ακόμα να καμαρώσουν το εγγόνι τους, και η τραγουδίστρια εξηγεί το γιατί:

«Οι γονείς του Σάββα είναι μεγάλοι, μένουν μακριά, αλλά τους βομβαρδίζουμε συνέχεια με βιντεάκια και φωτογραφίες. Όταν θα έχουμε εμείς ευκαιρία και δεν θα έχει υποχρεώσεις ο Σάββας με την ομάδα του, θα τους επισκεφτούμε εμείς. Θέλουμε να το κάνουμε το συντομότερο!»

8434_AGELIKI_ILIADI_27112014.jpg
Μάλιστα δεν έκρυψε ότι τώρα που ο Σάββας Γκέντσογλου μένει στην Κρήτη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, εκείνη μεγαλώνει μόνη τον γιο τους:

«Επειδή ο Σάββας λείπει, μεγαλώνω μόνη τον γιο μου. Το έχω ξανακάνει και το’ χω. Ο Σάββας είναι παρών όποτε και όσο μπορεί, διαφορετικά κάνουμε και εμείς τις επισκέψεις μας, γιατί κι εκείνος χρειάζεται την στήριξη μας, αλλά και το να είναι κοντά στον γιο του».

121114222159_9274.jpg
Τέλος, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ στο παρελθόν:

«Έχω χρόνια να κάνω! Σε λογικά πλαίσια, χωρίς να φτάνουμε στην υπερβολή. Το να φροντίζει μια γυναίκα τον εαυτό της, είναι ο,τι πιο φυσιολογικό νομίζω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top