Εύα Μέντες: Οι πρώτες νύχτες με το μωρό είναι από τις πιο «άγριες» που έχω ζήσει

Ποζάρει στο φακό με νέο λουκ και μιλάει για την κόρη της Εσμεράλντα

Εύα Μέντες: Οι πρώτες νύχτες με το μωρό είναι από τις πιο «άγριες» που έχω ζήσει

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, η Εύα Μέντες ποζάρει ξανά στο φωτογραφικό φακό, αυτή τη φορά, με διαφορετικό λουκ και μιλάει για τις πρώτες μέρες με το μωρό της.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η 40χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο στις 12 Σεπτεμβρίου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Εσμεράλντα Αμάντα, καρπό του έρωτά της με τον 33χρονο Ράϊαν Γκόσλινγκ.

«Πίστευα πως οι άγριες νύχτες ανήκαν στο παρελθόν μου όμως οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι μερικές από τις πιο "άγριες" που έχω ζήσει έως τώρα» ανέφερε η Εύα Μέντες, ενώ πρόσθεσε πως προς το παρόν δεν έχει νταντά σε αντίθεση με άλλες σταρ. «Είμαι ανοιχτή στο να έχω βοήθεια αργότερα αλλά για μένα είναι σημαντικό αυτό το κομμάτι της μητρότητας, τον πρώτο καιρό που δεν μπορείς να κοιμηθείς και δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις και που πρέπει να το ξεπεράσεις μαζί με το μωρό».

eavamsd2.jpg
Η ηθοποιός μίλησε για τις νύχτες που δεν ξέρει τι να κάνει για να κοιμηθεί η μικρή Esmeralda Amada αποκαλύπτοντας ότι ζητάει συμβουλές από μεγαλύτερες γυναίκες της οικογένειας της αλλά και από φόρουμ για την ανατροφή των παιδιών. «Απλά και μόνο γνωρίζοντας ότι δεν είμαι η μόνη εκεί έξω και ότι κι άλλες μαμάδες έχουν περάσει από αυτό το στάδιο περνάει η νύχτα».

Όσο γιατί εκείνη και ο σύντροφός της κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη; «Ο Ράιαν και εγώ αποφασίσαμε από νωρίς πως θέλουμε να δώσουμε στο μωρό όσο περισσότερη ιδιωτικότητα μπορούμε. Και η εγκυμοσύνη μου ήταν η πρώτη ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Είναι άλλωστε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και για κάθε μαμά» απάντησε η Μέντες.

Την ίδια ώρα, μίλησε για το όνομα της μιρκής το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη γνωστή ηρωίδα της Disney. «Και οι δύο λατρεύουμε την Esmeralda από το μυθιστόρημα του Βίκτωρ Ουγκώ, "The Hunchback of Notre Dame" και πιστεύουμε ότι είναι πολύ όμορφο όνομα. Το Αμάντα ήταν το όνομα της γιαγιάς μου και σημαίνει "αγαπημένη" στα Ισπανικά».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top