Βισκαδουράκης για Αρναούτογλου: «όταν ο Θεός στα χαρίζει όλα, φαίνεται η συμπεριφορά σου»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των πρώην φίλ��ν

Βισκαδουράκης για Αρναούτογλου: «όταν ο Θεός στα χαρίζει όλα, φαίνεται η συμπεριφορά σου»

​Ήταν να μην γίνει η αρχή του ξεκατινιάσματος: Γρηγόρης Αρναούτογλου και Θανάσης Βισκαδουράκης άρχισαν ξανά τον «πόλεμο», με τον ηθοποιό να απαντά όλο «καρφιά» στις νέες δηλώσεις του παρουσιαστή, με τον οποίο υπήρξαν φίλοι.

«Ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Τελείωσε κάποια στιγμή. Οι αντρικές φιλίες κάποια στιγμή τελειώνουν, ο καθένας παίρνει το δρόμο του. Τουλάχιστον εγώ έφυγα στις δόξες του. Δεν είμαι από αυτούς που όταν πέφτεις κάτω θα σε πολεμήσω. Ήταν νούμερο ένα στο Mega, εγώ διακριτικά ήμουν ο πρώτος που έφυγε από την παρέα, μετά έφυγε όλη η υπόλοιπη παρέα κι έμεινε μόνος του», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος υπήρξε και συνεργάτης με τον Γρηγόρη, στην εκπομπή «Στην Πρίζα».

Αν και δεν διευκρίνισε τι οδήγησε την φιλία τους στο τέλος, ο Θανάσης συνέχισε: «είμαστε και οι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες κι εγώ δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Η υπόλοιπη παρέα έχει μείνει, αυτός έφυγε. Όταν ο Θεός στα χαρίζει όλα, εκεί φαίνεται και η συμπεριφορά σου. Όταν ο Θεός σου στέλνει δύσκολα πράγματα εκεί αναδεικνύεται η υπομονή σου».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το νέο επεισόδιο στην κόντρα άνοιξε προ ημερών ο Γρηγόρης, χωρίς λόγο και αιτία, λέγοντας για τον Θανάση: «δε μ’ ενδιαφέρει, ούτε ως προσωπικότητα, ούτε ως άνθρωπος».

Δείτε στο βίντεο τα «καρφιά» Βισκαδουράκη στον Αρναούτογλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top