Έλληνας τραγουδιστής ξεσπά: «δεν μ’ αφήνουν να βλέπω το παιδί μου! Είναι παλιάνθρωποι.»

Τι απαντά η πρώην σύντροφός του;

Ασφαλιστικά μέτρα στην πρώην σύντροφό του και μητέρα της δίχρονης κόρης του έκανε ο Στάθης Αγγελόπουλος, αφού όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στην εκπομπή «Μία» δεν τον αφήνει να βλέπει το παιδί τους!

«Είμαι στενοχωρημένος που δε μπορώ να βλέπω το παιδάκι μου. Δεν θέλαμε να πάμε στα δικαστήρια αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Γύρισα από το ταξίδι που είχα πάει στην Αυστραλία και ενώ είχαμε συμφωνήσει να πάω από το σπίτι τους στη Γλυφάδα να δω το παιδί μου, εκείνοι μου έφεραν την αστυνομία» εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: «μου ζήτησαν να ανέβω πάνω στο σπίτι και μου έκαναν φασαρία.»

Ο λαϊκός τραγουδιστής αποκάλυψε πως από το Μάιο μέχρι σήμερα έχει δει την κόρη του 4, 5 φορές και αυτό με την παρουσία Φιλιππινέζας: «μου επιβάλλουν τις ώρες που είμαι με την κόρη μου να έχω μαζί μου και μία Φιλιππινέζα. Επιβάλλεις σε κάποιον επιτήρηση όταν είναι δολοφόνος ή επικίνδυνος και εγώ δεν είμαι τίποτα από τα δύο.»

Ο Στάθης Αγγελόπουλος ξεσπά και κατά του πεθερού του, τον οποίο δεν διστάζει να τον χαρακτηρίσει ακόμα και παλιάνθρωπο:«είναι παλιάνθρωποι και εκείνη μία τελείως ανίκανη ακόμα και την πάνα του μωρού εγώ την άλλαζα.»

Τι ισχυρίζεται η άλλη πλευρά;

Η δικηγόρος της πρώην του Παρασκευής Παπαδημητρίου, Ελένη Γκλεγκλέ, διαψεύδει κατηγορηματικά τον τραγουδιστή συμπληρώνοντας πως αυτός δεν ασχολείται με το παιδί του, αφού έχουν κλείσει πολλά προγραμματισμένα ραντεβού στα οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top