Τι λέει η Βίκυ Κάβουρα για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου ότι ο άνδρας είναι από πάνω;

«Έτσι πρέπει να νιώθει ο άντρας. Ότι είναι από πάνω. Γιατί διαφορετικά δεν νιώθει άντρας. Ευνουχίζεται!»

Τι λέει η Βίκυ Κάβουρα για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου ότι ο άνδρας είναι από πάνω;

​Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε Βίκυ Κάβουρα και Νίκος Οικονομόπουλος.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του τραγουδιστή ο οποίος είπε πως «όταν τρώω δεν σηκώνω το πιάτο μου… δεν δέχομαι η γυναίκα να είναι πιο πάνω από μένα», η αγαπημένη του, βγήκε και απάντησε σε όσα ακούστηκαν.

5821_IKONOMOPOYLOS_KAVOYRA_ROMAS_2762014.jpg9577_NIKOS_IKONOMOPOYLOS_VIKI_KAVOYRA_892014.jpg
«Το έχουμε κάνει σοβαρό το θέμα. Όλο αυτό προκύπτει από τον θαυμασμό που έχει ο Νίκος για την πατριαρχική οικογένεια, η οποία είναι το πρότυπό του, γιατί με αυτό το πρότυπο μεγάλωσε. Προέρχεται από την βαθιά ευγνωμοσύνη που έχει για τον παππού και την γιαγιά του, οι οποίοι τον μεγάλωσαν».

Κατά τη γνώμη του, «ένας άντρας που σε κοιτάει στα μάτια, δεν σου χαλάει χατίρι ποτέ, σε αγαπάει και το βλέπεις, θες να κάνεις κάτι για να τον ευχαριστήσεις και προσφέρεις ο,τι μπορείς. Ένα πιάτο φαγητό; Κάτι άλλo; Oτιδήποτε!»

9819_VIKI_KAVOYRA_23102014.jpg
Άλλωστε όπως είπε έχει μεγαλώσει κι εκείνη με ένα ανάλογο οικογενειακό πρότυπο:

«Επειδή έχω μεγαλώσει με δυο πολύ αγαπημένους γονείς και παππούδες, είναι πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι καθένας προσφέρει ο,τι μπορεί, όχι γιατί πρέπει αλλά επειδή θέλει. Είναι πολύ όμορφο σε έναν άνθρωπο να αγαπάει κάποιον και να θέλει να του προσφέρει!»

Για να καταλήξει ότι «έτσι πρέπει να νιώθει ο άντρας. Ότι είναι από πάνω. Γιατί διαφορετικά δεν νιώθει άντρας. Ευνουχίζεται!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top