Και ΤΕΤΑΡΤΗ γυναίκα κατηγορεί τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό υπό την επήρεια χαπιών

«Μου έδωσε να τα πιώ και το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι γυμνή και εκείνος από πίσω μου να με κακοποιεί σεξουαλικά»

Και ΤΕΤΑΡΤΗ γυναίκα κατηγορεί τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό υπό την επήρεια χαπιών

​Σαν… μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι κατηγορίες εναντίον του Μπιλ Κόσμπι, καθώς μια ΤΕΤΑΡΤΗ γυναίκα βγήκε και μίλησε δημόσια για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον 77χρονο σήμερα ηθοποιό.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Κόσμπι κατηγορείται για τον βιασμό τουλάχιστον 13 γυναικών, ωστόσο μέχρι σήμερα ΜΟΝΟ οι 4 έχουν μιλήσει, καθώς οι υπόλοιπες όλα αυτά τα χρόνια φοβούνταν, ενώ οι δικηγόροι του ηθοποιού δεν τις άφηναν να κάνουν… βήμα.

bill-cosby-smiling.jpg
Η τέταρτη γυναίκα που υποστηρίζει πως ο Μπιλ Κόσμπι την βίασε, είναι μια 57χρονη νοσοκόμα, η Μπόκα Ρέιτον, η οποία αποκαλύπτει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον σταρ το 1976, όταν ήταν μόλις 19 ετών, μετά από ένα show στο Las Vegas.

Πήγα στα παρασκήνια και όταν βρεθήκαμε μόνοι μας, μου έδωσε δυο χάπια και ένα ποτήρι με νερό, λέγοντας μου: «Πάρε αυτά».

Στη συνέχεια προχωρά σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες:

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, είναι ότι ένιωθα να είμαι ναρκωμένη, χωρίς τα ρούχα μου και να στέκομαι όρθια. Ο Κόσμπι ήταν από πίσω μου, κάνοντας σε�� μαζί μου», περιγράφει η Μπόκα.

140914-PICKS-Bill-Cosby-ftr.jpg
Την στιγμή που οι κατηγορίες εναντίον του δίνουν και παίρνουν, ο 77χρονος ηθοποιός αρνείται να κάνει την παραμικρή δήλωση για το θέμα, με τους δικηγόρους του να ορθώνουν ανάστημα και να υποστηρίζουν πως όλα αυτά είναι «ανυπόστατες φήμες από τα παλιά που δεν ισχύουν».

Μάλιστα ο Κόσμπι όταν ρωτήθηκε face to face για τις καταγγελίες, απάντησε πως δεν πρόκειται να κάνει κανένα σχόλιο, ενώ ζήτησε επιτακτικά και φανερά εκνευρισμένος από τον δημοσιογράφο, να «κόψει» από την συνέντευξη την συγκεκριμένη ερώτηση αν θέλει να θεωρείται… «σοβαρός επαγγελματίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάσημη star καταγγέλλει τον Μπιλ Κόσμπι: «με νάρκωσε με κρασί και χάπια»

ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ καταγγέλλει δημόσια τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό: «Είναι πολύ άρρωστος!» λέει




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top