Τι αποκαλύπτει η Γωγώ Μαστροκώστα για την κόρη της!

Ποιά κοινά έχουν και σε τι διαφέρουν;

Τι αποκαλύπτει η Γωγώ Μαστροκώστα για την κόρη της!

​Για τα στοιχεία του χαρακτήρα της που τα έχει κληρονομήσει η εξάχρονη κόρη της, Βικτώρια, μιλά σε συνέντευξή της η Γωγώ Μαστροκώστα που πλέον είναι σχεδιάστρια μόδας!

«Η κόρη μου που είναι έξι χρονών τρελαίνεται για τη μόδα, το λούσο και το χρώμα. Τι να πω; Πιστεύω πως είναι καταγεγραμμένο στο DNA της. Είναι από τώρα γυναίκα!», αναφέρει σε συνέντευξή της και προσθέτει: «όταν έχει ελεύθερο χρόνο από το σχολείο έρχεται μαζί μου. Παρακολουθεί αυτά που κάνω και προτείνει τους δικούς της σχεδιασμούς. Είμαστε πολύ καλή ομάδα με την κόρη μου παρόλο που δε μοιάζουμε σε όλα».

Μπορεί μάνα και κόρη να μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μόδα, το γούστο τους, όμως, είναι διαφορετικό:«εγώ για παράδειγμα δεν είμαι άνθρωπος που θα ασχοληθεί πολύ με την εμφάνιση. Είμαι “χύμα” και θα ετοιμαστώ την τελευταία στιγμή. Επίσης λατρεύω τα τζιν, ενώ η Βικτώρια καθόλου. Της αρέσει ο, τιδήποτε θηλυκό έχει άποψη, όπως για παράδειγμα τα φορέματα και αρνείται πεισματικά να βάλει παντελόνι», λέει χαρακτηριστικά η Γωγώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top