Ο σύντροφος της αδερφής της Μις Ονδούρα τις πυροβόλησε και τις έθαψε!

Oμολόγησε το έγκλημα - συνελήφθη και φίλος του - η ζήλεια επικρατέστερο κίνητρο

Ο σύντροφος της αδερφής της Μις Ονδούρα τις πυροβόλησε και τις έθαψε!

Ο σύντροφος της αδερφής της Μις Ονδούρα, Μαρίας Αλβαράντο, είναι ο άνθρωπος που σκότωσε, τόσο την εστεμμένη καλλονή, όσο και την αδερφή της! Μάλιστα, ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του, λίγες ώρες αφότου βρέθηκαν οι σοροί των δύο γυναικών, που αγνοούνταν εδώ και έξι μέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, ο Πλούταρχο Ρουίζ ομολόγησε το στυγερό έγκλημα και, μάλιστα, οδήγησε την Αστυνομία στην όχθη του ποταμού όπου βρέθηκαν τα άψυχα κορμιά της 19χρονης εστεμμένης και της 23χρονης αδερφής της.

535486504.jpg

Εκτός από τον σύντροφο, συνελήφθη και ένας φίλος του, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στον θανάσιμο πυροβολισμό των δύο γυναικών, την περασμένη Πέμπτη, μετά από ένα πάρτι γενεθλίων.

«Οι αδερφές Αλβαράντο βρέθηκαν νεκρές... Έχουμε στα χέρια μας το όπλο του εγκλήματος και το όχημα με το οποίο μεταφέρθηκαν στο μέρος όπου θάφτηκαν», δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών, Λεάντρο Οσόριο.

Maria-Jose-Alvarado-and-her-sister-Sophia-Alvarado-Trinidad.jpg

Αν και τα αίτια του εγκλήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου αναφέρουν πως η ζήλεια όπλισε το χέρι του δράστη, ο οποίος αποφάσισε να σκοτώσει την αγαπημένη του και την αδερφή της επειδή εκείνη χόρεψε με έναν άλλο άνδρα στο πάρτι

535485746.jpg

Θυμίζουμε πως η Μαρία Αλβαράντο ανακηρύχθηκε ως πιο όμορφη κοπέλα της Ονδούρας τον περασμένο Απρίλιο και, σε λίγες ημέρες, θα ταξίδευε στο Λονδίνο, προκειμένου να πάρει μέρος στα καλλιστεία Μις Κόσμος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top