AYTOΣ είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2014!

Ποιός είναι ο Κρις Χέμσγουορθ που πήρε το «στέμμα»

AYTOΣ είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2014!

​Στον 31χρονο Αυστραλό ηθοποιό Κρις Χέμσγουορθ απονεμήθηκε ο τίτλος του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο για το 2014!

chris-hemsworth-435.jpg

Ο Κρις πήρε το «στέμμα», που παραδίδει κάθε χρόνο το περιοδικό «People», αφήνοντας πίσω του, μεταξύ άλλων, τους Κρις Πρατ, Τζέιμι Ντόρναν, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ματ Μπόμερ.

Shirtless-Chris-Hemsworth-Shows-off-Fit-Body-in-Sydney-4-682x1024.jpg

«Κέρδισα το δικαίωμα να καυχιέμαι στο σπίτι για μερικές εβδομάδες», ήταν το πρώτο σχόλιο του σέξι ηθοποιού, που διαδέχεται στο «θρόνο» τον τραγουδιστή των Maroon 5, Άνταμ Λεβίν.

Shirtless-Chris-Hemsworth-Shows-off-Fit-Body-in-Sydney-81-709x1024.jpg

Με ύψος 1,90, πλούσια ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, ο Κρις Χέμσγουορθ έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία «Thor», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο ήρωα. Επίσης, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Οι Εκδικητές (The Avengers)», ενώ το 2012 πήρε το βραβείο BAFTA για τον ανερχόμενο ηθοποιό.

Chris_Hemsworth.jpgo-CHRIS-570.jpg

Ο πιο σέξι άνδρας για το 2014 γεννήθηκε στη Μελβούρνη. Έχει δύο αδερφούς, έναν μεγαλύτερο και έναν μικρότερο, που είναι επίσης ηθοποιοί, ενώ το 2010 παντρεύτηκε την Ισπανίδα ηθοποιό Έλσα Πατάκι, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά!

thor-chris-hemsworth (800x533).jpg

Aυτός είναι ο 28ος κατά σειρά σέξι άνδρας στον κόσμο, τίτλος που στο παρελθόν έχουν κατακτήσει -αρχής γενομένης από τον Μελ Γκίμπσον, το 1985- μερικοί από τους μεγαλύτερους γυναικοκατακτηκτές της showbiz, όπως οι Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ράιαν Ρέινολντς, Τζουντ Λο και Ρίτσαρντ Γκιρ.

Chris-Hemsworth-Elsa-Pataky-Golden-Globes-2014.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top