Γωγώ Μαστροκώστα: «Μια φορά έκανα σκηνή ζηλοτυπίας στον Τραϊανό και κοντέψαμε να χωρίσουμε»

«Κατάλαβα ότι μέχει εκεί είναι τα όρια μου»

Γωγώ Μαστροκώστα: «Μια φορά έκανα σκηνή ζηλοτυπίας στον Τραϊανό και κοντέψαμε να χωρίσουμε»

​Για την σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα αλλά και το πόσο πολύ της στάθηκε στο πρόβλημα με την υγεία της μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα:

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Το σιχαίνομαι αυτό το πράγμα. Δεν μου αρέσει να επιβαρύνω τους ανθρώπους που αγαπάω και να μην τους κάνω ευτυχισμένους. Υπήρχε μια φάση στην ζωή μου που αισθανόμουν πολύ άσχημα και έλεγα πως είναι δυνατόν να έχω κάνει τόσο μεγάλο κακό στην οικογένειά μου! Δεν με ένοιαζε ο εαυτός μου αλλά σκεφτόμουν πως είναι δυνατόν να έχω κάνει κάτι τέτοιο στον άντρα μου» εξομολογήθηκε.Ωστόσο ο σύζυγός της ήταν εκεί και δεν κουράστηκε στιγμή:

«Όταν μια σχέση είναι αληθινή και δυνατή, όλα τα άλλα είναι πολύ επιφανειακά για να χαλάσουν αυτό το κάτι πολύ δυνατό. Είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του».

Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους;

«Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος σεβασμός. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ άσχημα ο ένας για τον άλλον. Το να διατηρείς κάποια όρια είναι μέρος της επιτυχίας σε μια σχέση. Με τον Τραϊανό δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ! Είμαι νευρικός χαρακτήρας αλλά ο άντρας μου δεν μου έχει βγάλει ποτέ αυτή την πλευρά του εαυτού μου».

Παράλληλα δεν κρύβει ότι ενώ εκείνη τον ζηλεύει, εκείνος δεν την ζηλεύει… ποτέ!

«Ποτέ δεν με έχει ζηλέψει και δεν μου έχει κάνει ποτέ την παραμικρή ερώτηση. Είναι τόσο εγωιστής και περήφανος, που δεν θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό του κάτι τέτοιο. Εγώ έχω πέσει στο τριπάκι αυτό να κάνω σκηνές, και μου έχει πει είναι δυνατόν να το έχεις κάνει αυτό; Υποτιμάς τόσο τον εαυτό σου;»

��άλιστα αναφέρθηκε και σε μια σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε μια φορά και παραλίγο να χωρίσουν:

«Δεν του έχω κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Μια του έκανα στο παρελθόν και κόντεψαμε να χωρίσουμε. Κατάλαβα ότι μέχρι εκεί είναι τα όρια μου. Όχι παραπέρα!»

Τέλος, επιβεβαίωσε και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν βάλει μπρος για το δεύτερο παιδί τους:

«Θεού θέλοντος θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας. Μακάρι να μπορέσω να κάνω κι άλλο ένα παιδί. Ευγνωμονώ τον θεό που τουλάχιστον πρόλαβα έστω και για μια φορά να γνωρίσω τη χαρά της μητρότητας. Εμείς είμαστε στο θέλω πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top