Στη σκηνή μόνο με τα… εσώρουχα η Βάνα Μπάρμπα

Υποδύεται την καυτή Μαλένα και αναστατώνει

​Την Μαλένα του Βιτσεντσόνι, την μελαχρινή καυτή Ιταλίδα που ενσάρκωσε στον κινηματογράφο το 2000 η Μόνικα Μπελούτσι θα υποδυθεί στη σκηνή του θεάτρου Ορφέας η Βάνα Μπάρμπα, σε μια παράσταση που αναμένεται να ανεβάσει στα ύψη τον υδράργυρο.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Χ. Βόρκας έκανε την πρόταση στην Βάνα κι εκείνη δέχθηκε αμέσως παρά το γεγονός ότι σε αρκετά σημεία της παράστασης θα είνα�� πάνω στη σκηνή μόνο με τα εσώρουχά της.

mparmpa1.jpg

«Την Βάνα την έχει γοητεύσει το νέο στοίχημά της και έχει παθιαστεί μ’ αυτό. Έχει αρκετές απαιτήσεις ο ρόλος γιατί βλέπουμε μια γυναίκα να περνάει από σαράντα κύματα, να τρώει γερά χαστούκια από τη ζωή, αλλά να στέκεται όρθια», είπε ο Χ. Βόρκας.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι αισθησιακές σκηνές του έργου, είναι το τελευταίο που απασχολεί την Βάνα, αφού η παράσταση είναι πάρα πολύ απαιτητική.

mparmpa2.jpg

«Την αγχώνει πιο πολύ η εξέλιξη του ρόλου, η σκ��νή που τη δέρνουν, αυτή που την κουρεύουν και η σκηνή του βιασμού που είναι πολύ άγρια. Τόσα χρόνια έχει κάνει μια σειρά από τολμηρές φωτογραφίσεις και κάποιες ανάλογες σκηνές σε ταινίες και σειρές, οπότε έχει την εμπειρία και ξέρει πώς να κινηθεί», τόνισε ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Οι πρόβες προχωρούν με γοργό ρυθμό και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top