Αποζημίωση 58.740 ευρώ ζητά η Α. Βίσση για ζημιές που έπαθε από τις πλημμύρες

Απαιτεί από το δήμο Κηφισιάς να κάνουν αντιπλημμυρικά έργα έξω από το σπίτι της

​Ήταν Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, όταν από την ξαφνική νεροποντή, το υπόγειο της βίλας της Άννας Βίσση στην Εκάλη πλημμύρισε και θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

vissi1.jpg

Όργανα γυμναστικής, πανάκριβα ηχοσυστήματα και μηχανήματα ηχογράφησης, ρούχα, αξεσουάρ, καλύφθηκαν όλα από νερό και λάσπη και καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Τώρα λοιπόν οι υπάλληλοι – μηχανικοί των τεχνικών υπηρεσιών, εκτός από τις δεκάδες περιπτώσεις που έχουν να εξετάσουν και αφορούν πλημμυροπαθείς των βορείων προαστίων, οι οποίοι ζητούν να πάρουν το έκτακτο βοήθημα των 586 ευρώ, έχει και το αίτημα για αποζημίωση της Άννας Βίσση, που είδε την περιουσία της να καταστρέφεται ολοσχερώς.

vissi2.jpg

Μάλιστα, η… απόλυτη Ελληνίδα star ζητά από το δήμο να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα έξω από τη βίλα της, χωρίς η ίδια να είναι διατεθειμένη να αναλάβει το κόστος των εργασιών, αφού είναι η δεύτερη φορά που το υπόγειό της πλημμυρίζει μετά από νεροποντή.

Ο κατασκευαστής της μονοκατοικίας έχει καταθέσει στον Δήμο Κηφισιάς αίτημα, ζητώντας να μάθει ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει η πελάτισσά του για να αποζημιωθεί, ενώ η τραγουδίστρια έχει στα χέρια της και το πόρισμα της Πυροσβεστικής που επιβεβαιώνει τις ζημιές που υπέστη από τις πλημμύρες.

vissi3.jpg

Η ίδια δε, επειδή θεωρεί ότι οι ζημιές είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που αναφέρει το πόρισμα της Πυροσβεστικής, έκανε μια καταγραφή, υπολογίζοντας ότι το κόστος για την αποκατάστασή τους αγγίζει τις 58.470 ευρώ.

vissi4.jpg
Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η βοηθός της Άννας Βίσση κατέθεσε στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς γραπτή προσφορά ιδιώτη υδραυλικού για να γίνουν τα αντιπλημμυρικά έργα έξω από τη βίλα της, ξεκαθαρίζοντας με την κίνησή της αυτή ότι δεν προτίθεται να πληρώσει ούτε σεντ.

Το κόστος των εργασιών, σύμφωνα με την προσφορά του υδραυλικού αγγίζει τα 500 ευρώ και πλέον η Άννα Βίσση περιμένει την απόφαση της Περιφέρειας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top