Ένα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ζήτησε ο Πλούταρχος από τη Δούρου για ένα… ντοκιμαντέρ

Κόκκαλο η Περιφερειάρχης Αττικής από την πρόταση του τραγουδιστή

​Μια απρόσμενη επίσκεψη δέχθηκε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου. Οι συνεργάτες της, την ενημέρωσαν ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση μαζί της από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου και η ίδια δεν αρνήθηκε ένα ραντεβού μαζί τους.

Έτσι με μεγάλη περιέργεια υποδέχθηκε στο γραφείο της το… καλό παιδί της ελληνικής δισκογραφίας και την γνωστή δημοσιογράφο, η οποία στο παρελθόν έχει διαπρέψει ως… πανελίστρια σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως αναφέρει η Espresso, μετά την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και τις θερμές ευχές, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου πέρασαν στο δια ταύτα. Αυτά που είπαν όμως στη Ρένα Δούρου, πάγωσαν το χαμόγελό της.

Βλέπετε, ο τρα��ουδιστής και η δημοσιογράφος, έφτασαν στο γραφείο της με μια πρόταση για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αναδείκνυε τις ομορφιές της Αττικής και θα προσέλκυε μεγάλο αριθμό τουριστών.

Φυσικά, αυτό που ζητούσαν από την κα Δούρου ήταν… χρηματοδότηση. Όταν όμως εκείνη τόλμησε να ρωτήσει για τι ποσό μιλάνε, της ήρθε... κεραμίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Πλούταρχος ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ παρακαλώ για να ολοκληρωθεί το φιλόδοξο σχέδιό του.

Η Ρένα Δούρου, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ, εξήγησε όσο πιο ευγενικά μπορούσε ότι η Περιφέρεια δεν έχει τα κονδύλια για να χρηματοδοτήσει μια τέτοια παραγωγή, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της κρίσης.

Με άδεια χέρια έφυγ��ν λοιπόν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου από την Περιφέρεια Αττικής, και μάλλον θα αναζητήσουν άλλο… χρηματοδότη για το πολύπαθο ντοκιμαντέρ που ��έλουν να κάνουν και το οποίο βρίσκεται ακόμα μόνο στα χαρτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top