Ο Γιώργος Σαμπάνης ξεσπά: «πάτησαν τα προσωπικά μου όρια, η αγάπη μου πήγε στράφι»

Είχε αρραβωνιαστεί τελικά με την Πατρίτσια Περιστέρη;

Ο Γιώργος Σαμπάνης ξεσπά: «πάτησαν τα προσωπικά μου όρια, η αγάπη μου πήγε στράφι»

​Χείμαρρος ήταν ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξη που έδωσε και παραδέχτηκε πως υπήρξαν άνθρωποι στη ζωή του που δεν τον σεβάστηκαν: «υπήρχαν στιγμές στη ζωή μου που δεν έπαιρνα σεβασμό. Κάποιοι άνθρωποι πάτησαν τα ανθρώπινα και τα προσωπικά μου όρια. Τότε ξεκαθαρίζεις αν θες να εξακολουθείς να ζεις σ’ αυτή την κατάσταση ή όχι. Συνήθως δε θέλω και η μητέρα μου πάντα μου έλεγε πως όταν φεύγω δεν πρέπει να ξαναγυρίζω»

Δεν ξέρουμε αν ο τραγουδιστής αναφερόταν στην πρώην σύντροφό του Πατρίτσια Περιστέρη με την οποία χώρισε δύο χρόνια πριν, όμως ξεκαθάρισε πως και ο ίδιος έχει μείνει σε σχέση που ουσιαστικά έχει τελειώσει: « υπάρχουν άνθρωποι που συντηρούν στο μυαλό τους συναισθήματα και καταστάσεις γιατί δε θέλουν να τα αποχωριστούν. Γιατί φοβούνται πως αν αφήσουν την αγάπη που ένιωσαν να φύγει θα προδώσουν τον άνθρωπο. Κι έτσι υποφέρουν. Το έχω κάνει και εγώ. Όχι επίτηδες αλλά επειδή φοβόμουν να πιστέψω πως η αγάπη που έδωσα πήγε στράφι», ενώ πρόσθεσε πως ποτέ δε μετάνιωσε για κάποιο χωρισμό του.

Όσο για το αν είχε αρραβωνιαστεί την Πατρίτσια όπως είχε γραφτεί χρόνια πριν, ο ίδιος υποστήριξε πως ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι ζευγάρι με την Άννα Πρέλεβιτς: «είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω βρει μία σύντροφο που με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής, σταθερός και να νιώθω όμορφα. Θαυμάζω στην Άννα πολλά πράγματα . Είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος.» είπε ενώ πρόσθεσε πως θέλει να κάνει οικογένεια.

Ο τραγουδιστής εκτός από τα προσωπικά του αποκαλύπτει και ποια ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκε άτυχος:«σήμερα έπεσα από τις σκάλες και κόντεψα να σκοτωθώ. Αισθάνθηκα ηλίθιος»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top