ΔΕΙΤΕ την πριγκίπισσα Νταϊάνα στα πόδια νεαρού, λίγο πριν παντρευτεί τον Κάρολο!

«Χρυσάφι» για την απαγορευμένη φωτογραφία σε δημοπρασία

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας, 33 χρονια μετά, ήρθε μία φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που τραβήχτηκε δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του γάμου της με τον Κάρολο και είχε… απαγορευτεί!

Στο ασπρόμαυρο ενσταντανέ, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα βρίσκεται σε ένα σαλέ και χαμογελά στην κάμερα ενώ ακουμπάει στα γόνατα ενός νεαρού, ο οποίος διαβάζει ένα βιβλίο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1981, δηλαδή δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ του επικείμενου γάμου με τον Κάρολο και πάνω της είναι γραμμένη η φράση «να μην δημοσιευτεί»!

diana1_0.jpg

Αν και δεν δείχνει κάτι επικριτικό, η φωτογραφία, που βρισκόταν στα χέρια της εφημερίδας «Daily Mirror», αποφασίστηκε να μην κυκλοφορήσει λόγω της γαμήλιας ανακοίνωσης, ενώ ο άνδρας στον οποίο ακουμπά η Νταϊάνα είναι ο Άνταμ Ράσελ, δισέγγονος του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Στάνλεϊ Μπόλντγουιν.

Το ντοκουμέντο πουλήθηκε σε δημοπρασία, έναντι 14.690 ευρώ! Μάλιστα, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, κανονικά η τιμή της ήταν 800 ευρώ, ωστόσο, εκτινάχθηκε λόγω της απαγόρευσης…

diana2_0.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top