Ελληνίδα ηθοποιός: «έχω κατάθλιψη. Φοβάμαι ότι δεν θα ζήσω χωρίς χάπια»

«Όταν έκανα σήριαλ έπαιρνα και υπνωτικα», εξομολογήθηκε

Ελληνίδα ηθοποιός: «έχω κατάθλιψη. Φοβάμαι ότι δεν θα ζήσω χωρίς χάπια»

Άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου, που παραδέχθηκε ότι πάσχει από κατάθλιψη και φοβάται να ζήσει χωρίς χάπια!

Η ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της στα «Τρεις Χάριτες», «Dolce Vita» και «Μαντάμ Σουσού», καθώς και σε άλλες δημοφιλείς σειρές, παραδέχτηκε πως είναι καταθλιπτική: «συνέχεια παίρνω χάπια για την κατάθλιψη γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Κάνουν δουλειά. Μόνο στην Τήνο μπορώ να ζω χωρίς χάπια γιατί εκεί ηρεμώ», επεσήμανε.

Η τηλεοπτική «Χριστίνα» εξομολογήθηκε πως η κατάθλιψη ήταν ένα πρόβλημα που χτύπησε την πόρτα της όταν ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία: «από μικρή είχα πάντα έφεση σ’ αυτό. Είχα πάει σ’ ένα γιατρό, δεν συνεννοηθήκαμε και το άφησα. Μετά έπαθα μία πολύ σοβαρή κρίση και ο επόμενος γιατρός, μου έδωσε χάπια. Δεν μου έκανε ψυχανάλυση».

Παράλληλα, είπε πως ο γιατρός που επισκέφθηκε της είπε πως είχε καταλάβει προτού τη γνωρίσει πως έχει κατάθλιψη, αφού φαίνεται από το στόμα της, ενώ εξομολογήθηκε πως, έκτοτε, φοβάται να ζήσει χωρίς χάπια και εκμυστηρεύτηκε πως τότε που έκανε σήριαλ έπαιρνε και υπνωτικά για να μπορεί να κοιμάται!

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Άννας Παπανγιωτοπούλου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top