Η Νένα Χρονοπούλου με δάκρυα στα μάτια θυμάται την δολοφονία του συντρόφου της (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ήταν ανέντιμο, ανήθικο, άνανδρο και άδικο"

Η Νένα Χρονοπούλου με δάκρυα στα μάτια θυμάται την δολοφονία του συντρόφου της (ΒΙΝΤΕΟ)

​Μπορεί η Νένα Χρονοπούλου να έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της και πλέον να ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Τάσου Μητρόπουλου, ωστόσο ποτέ δεν πρόκειται να βγάλει από το μυαλό και την καρδιά της τον πατέρα του παιδιού της, Μάκη Μαυράκη.

kafier4.jpg

icemax_620_4f695893aa4ba5bdb03b67d115c11745.jpg

Το Σάββατο η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» περίεγραψε πως βίωσε την δολοφονία του συντρόφου τους, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα της .

nena.jpg

«Είναι Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ξημέρωμα Σαββάτου. Εκείνη τ��ν ημέρα έκανα τον Χρηστάκο μπάνιο και με πήραν τηλέφωνο 3.15 και μου είπαν αυτό που έγινε. Μου είπαν ότι χτύπησαν τον Μάκη. Δεν μου είπαν το αποτέλεσμα. Είχα ελπίδα ότι μπορεί να ζει και πήρα τηλέφωνο στην Ασφάλεια, δεν ήθελαν να μου το πουν... και μου το είπαν. Δε το πίστευα και μπορεί να μη το έχω πιστέψει ακόμα. Μετά τη δολοφονία του Μάκη σκεφτόμουν ότι μπορεί να είμαι η επόμενη. Ήταν άδικο αυτό που έγινε στον Μάκη. Δεν έπρεπε να γίνει. Ήταν ανέντιμο, ανήθικο, άνανδρο και άδικο. Επίσης δεν ήταν όλο αυτό το πράγμα που παρουσίασαν τα κανάλια. Ήταν αθλητής, ήταν καλός πατέρας, ήταν καλός άντρας, είχε εξαιρετικό χιούμορ, ήταν καλό παιδί» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η κ.Χρονοπούλου.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ από το Ε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top