Bάζουν φόρμα οι celebrities: ποιοι θα τρέξουν στον Μαραθώνιο!

Πρώτη δημοσίευση: 08/11/2014, 23:40

Bάζουν φόρμα οι celebrities: ποιοι θα τρέξουν στον Μαραθώνιο!

Τα… αθλητικά τους βάζουν οι ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, μοντέλα και πολιτικοί, που θα πάρουν μέρος στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών για καλό σκοπό!

Στη διαδρομή των 5 χλμ., θα τρέξουν οι: Ναταλία Δραγούμη, Πηγή Δεβετζή, Ζωή Χωραφά, Κώστας Φραγκολιάς, Εύη Φραγκάκη, Νικολέτα Ράλλη, Σωκράτης Αλαφούζος, Ζέτα Δούκα, Λένα Αρώνη, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Λέων Πατίτσας, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σόφη Πασχάλη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Κλέλια Πανταζή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Φανή Χαλκιά, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη διαδρομή των 10 χλμ, θα τρέξει ο Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και δύο πρόσωπα από την πολιτική σκηνή της χώρας, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ, για τον ίδιο σκοπό, ήρθε στην Αθήνα από την Γαλλία και θα τρέξει η κόρη του διεθνούς φήμης ηθοποιού Γιώργου Χωραφά, Ζωή.

Οι άνθρωποι της ελληνικής showbiz έχουν τρέξει και σε παλιότερ��ς διοργανώσεις, επιστρατεύοντας την φήμη τους για φιλανθρωπικό λόγο. Φέτος, θα στηρίξουν... λαχανιάζοντας το έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top