Χώρισαν Άλκις Κούρκουλος - Ευγενία Δημητροπούλου

Γιατί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Χώρισαν Άλκις Κούρκουλος - Ευγενία Δημητροπούλου

Τίτλους τέλους έριξαν στην σχέση τους, ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου.

α1.jpg

Οι δύο ηθοποιοί πέρασαν ένα διάστημα μεγάλου πάθους, ενώ σύμφωνα με την Reallife, το καλοκαίρι άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα.

Όσοι τους ζούσαν από κοντά έκαναν λόγο για ένα μεγάλο έρωτα που θα είχε διάρκεια, η πραγματικότητα όμως τους διέψευσε.

α2.jpg

Ο ασυμβίβαστος Άλκις, που έχει ελάχιστες μακροχρόνιες σχέσεις στο ενεργητικό του, άρχισε, σύμφωνα με την ίδια πηγή να «ασφυκτιά».

Προτιμούσε να περνά τα βράδια του παίζοντας μουσική ως dj στο μπαρ του καλού του φίλου Λάμπη Ζαρουτιάδη, όπου η ηθοποιός, έδινε συχνά το «παρών», προκειμένου να περνά όσο γίνεται περισσότερο χρόνο μαζί του.

α3.jpg

Σταδιακά όμως οι επισκέψεις της αραίωσαν. Παράλληλα, άλλαζε και η στάση του Άλκι, ο οποίος ήταν ολοένα και πιο απόμακρος.

Όσες προσπάθειες κι αν έκανε η Ευγενία να ανατρέψει τη νέα εικόνα του αποδείχτηκαν μάταιες… Με αποτέλεσμα το τέλος να είναι αναπόφευκτο.

Αν και ξαφνικός, ο χωρισμός τους δεν ήταν δραματικός. Χωρίς εντάσεις, «εκρήξεις» ή περιττές αψιμαχίες οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Έτσι κι αλλιώς, συνηθίζει να διατηρεί καλές σχέσεις με όλες τις γυναίκες που έχουν υπάρξει κατά καιρούς στο πλευρό του.

Εδώ και δύο μήνες τόσο εκείνος όσο και εκείνη παραμένουν μόνοι τους και έχουν ρίξει το βάρος τους στα καλλιτεχνικά τους σχέδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top