ΔΕΙΤΕ την τρυφερή αφιέρωση του Ρουβά για τα γενέθλια της κόρης του!

«Είμαι ένας ερωτευμένος χαζομπαμπάς»

ΔΕΙΤΕ την τρυφερή αφιέρωση του Ρουβά για τα γενέθλια της κόρης του!

Με ένα κολάζ φωτογραφιών από καθημερινές στιγμές με την Αναστασία γιόρτασε ο Σάκης Ρουβάς τα γενέθλια της μεγαλύτερης κορούλας του, η οποία έγινε έξι ετών!

jbk.jpg

«Είμαι ένας ερωτευμένος χαζομπαμπάς», έγραψε ο Έλληνας σταρ στα social media κι «ανέβασε» την φωτογραφία, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται τα καλύτερα για την οικογένειά του. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η περήφανη μαμά, Κάτια Ζυγούλη, φωτογράφισε την τούρτα της Αναστασίας και δημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram.

sakiskolaz.jpg

Η πρωτότοκη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήρθε στον κόσμο στις 2 Νοεμβρίου του 2008. Στις 15 Οκτωβρίου του 2011, η οικογένεια απέκτησε ακόμα έναν άνδρα, τον Αλέξανδρο, ενώ στις 3 Ιανουαρίου του 2013 γεννήθηκε η μικρή κόρη του ζευγαριού, που πρόσφατα πήρε το όνομα Αριάδνη.

130213181638_8040.jpg

Η Αναστασία, που έχει το ίδιο όνομα με τον διάσημο μπαμπά της, έχει καταλάβει τι δουλειά κάνει. Μάλιστα, ο Σάκης αποκάλυψε πρόσφατα ότι η μικρή συγκινείται όταν ακούει τα τραγούδια του: «η κόρη μου δεν θέλει να ακούει τα τραγούδια μου γιατί συγκινείται πάρα πολύ. Κάθε φορά που ακούω ένα τραγούδι μου για επαγγελματικό λόγο μου λέει: “Μπαμπά, δεν σου έχω πει να μην βάζεις αυτά τα τραγούδια;”. Συγκινείται να ακούει τον μπαμπά της να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο».

8805_SAKIS_ROYVAS_ME_TIN_KORI_TOY_ANASTASIA_20102012 (555x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top