Όλος ο κόσμος της μόδας στην κηδεία του Όσκαρ ντε λα Ρέντα

Στερνό «αντίο» στον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή

Όλος ο κόσμος της μόδας στην κηδεία του Όσκαρ ντε λα Ρέντα

Με μία ιδιωτική τελετή, παρουσία της ελίτ της παγκόσμιας μόδας και πολλών celebrities, έγινε η κηδεία του Όσκαρ ντε λα Ρέντα!

curch.jpg

Περίπου 15 ημέρες μετά τον θάνατο του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή, σε ηλικία 82 ετών, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν σε εκκλησία του Μανχάταν για να τον αποχαιρετήσουν.

wifeson.jpg

Ντυμένοι στα μαύρα, η σύζυγος και ο γιός του, που υιοθέτησε από την Δομινικανή Δημοκρατία, δέχθηκαν τα συλλυπητήρια ανθρώπων της μόδας, συνοδεύοντας τον σχεδιαστή στην τελευταία του κατοικία.

valentino.jpgleibovitz.jpg

Μεταξύ άλλων, τον Όσκαρ ντε λα Ρέντα αποχαιρέτησαν οι σχεδιαστές Βαλεντίνο, Ντόνα Κάραν, Μάικλ Κορς, Βέρα Γουάνγκ, Τόμι Χίλφινγκερ, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, η καταξιωμένη φωτογράφος Άνι Λίμποβιτς, η «σιδηρά κυρία» της «Vogue», Άννα Γουίντορ, μοντέλα που είχαν συνεργαστεί μαζί του, καθώς και ηθοποιοί, όπως ο Χιού Τζάκμαν.

wintour.jpg

Στην τελετή παραβρέθηκε και η Χίλαρι Κλίντον, που είχε φορέσει δημιουργίες του Όσκαρ ντε λα Ρέντα όσο ήταν Πρώτη Κυρία, ενώ η αγαπημένη του «μούσα», η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, εκπροσωπήθηκε από τον σύζυγό της, καθώς η ίδια βρίσκεται για δουλειές στην Ιταλία…

κλιντον.jpg

κλοσσ.jpgτζακμαν.jpg

hilfinger.jpg

wang.jpg

fursterberg.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top