O σταρ του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» αποκαλύπτει: θα δούμε το μόριό του;

Τι λέει ο Τζέιμι Ντόρναν για τα «πιπεράτα» της ταινίας-Πρώτη ανάρτηση: 4/11/2014 00:00

O σταρ του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» αποκαλύπτει: θα δούμε το μόριό του;

​Τι κι αν το τρέιλερ του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» έκανε κόσμο και κοσμάκη να αναστατωθεί; Ο πρωταγωνιστής του, Τζέιμι Ντόρναν, δηλώνει πως τα… προσόντα του δεν θα τα δούμε σε κανένα πλάνο!

«Δεν πρόκειται να καταφέρω να ευχαριστήσω και τα 100 εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν διαβάσει το βιβλίο και περιμένουν την ταινία», τόνισε ο Τζέιμι στη βρετανική εφημερίδα «Guardian», προσθέτοντας ότι τα γεννητικά του όργανα ΔΕΝ θα τα δει ανθρώπου μάτι.

Jamie-Dornan-Hogan-Spring-2014-Tom-Lorenzo-Site-8.jpg

Και μπορεί στο παρελθόν να έχουμε δει το «καυτό» κορμί του 32χρονου, που υπήρξε και πρόσωπο των εσωρούχων του Calvin Klein, ωστόσο, στην ταινία το αναμενόμενο οφθαλμόλουτρο δεν θα υπάρχει!

rs_634x846-140602090610-634-jamie-dornan-interview.ls.6214.jpg

«Ένα πράγμα μπορώ να πω με σιγουριά: Η ταινία δεν είναι ίδια με το βιβλίο. Η σκηνοθέτις Σαμ Τέιλορ Τζόνσον είναι μια βραβευμένη καλλιτέχνις, πρόκειται για μια εξαιρετικά φροντισμένη παραγωγή. Περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα μέχρι να κρίνετε», συμπλήρωσε ο -παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού- Τζέιμι, που μας προσγείωσε για τα καλά σχετικά με τα όσα περιμέναμε να κάνει επί της οθόνης ο βιτσιόζος κύριος Γκρέι…

Δείτε στο βίντεο το «καυτό» τρέιλερ του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top