Έξαλλη με την Μίντλετον η βασίλισσα – τι διέταξε την εγκυμονούσα!

Μέχρι και… στυλίστα άλλαξε για χάρη της

Έξαλλη με την Μίντλετον η βασίλισσα – τι διέταξε την εγκυμονούσα!

Τα… νεύρα της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από το μπαράζ δημοσίων εμφανίσεων της Κέιτ Μίντλετον, η οποία άλλαξε μέχρι και στυλίστα για χάρη της μεγαλειοτάτης!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η 88χρονη εστεμμένη έκανε αυστηρή παρατήρηση, τόσο στην εγκυμονούσα, όσο και στον εγγονό της, επισημαίνοντας ότι πρέπει να δίνουν έμφαση στη φιλανθρωπική δράση και να αποτελούν πρότυπο και όχι να προκαλούν με τον τρόπο ζωής ή την εμφάνισή τους.

kate-middleton-baby-bump-2-pregnancy-gty.jpg

«H βασίλισσα δυσαρεστήθηκε με τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις που έχασε η Κέιτ. Διέταξε να επιστρέψει αμέσως στα καθήκοντά της, καθότι αυτά είναι πρώτη προτεραιότητα. Οι οδηγίες που της έχουν δοθεί είναι αυστηρές, γι' αυτό και την προηγούμενη εβδομάδα παρευρέθηκε σε δύο events», δήλωσε πηγή από το παλάτι.

kate-middleton-wildlife-photographer-of-the-year-ceremony-fashion.jpg

Έτσι, παρά την υπερέμεση κύηση -με τις πολλές ζαλάδες και τους εμετούς, που καθήλωσε την εγκυμονούσα στο κρεβάτι- η Κέιτ Μίντλεον έχει κάνει τρεις δημόσιες εμφανίσεις μέσα σε περίπου δεκαπέντε μέρες, η τελευταία εκ των οποίων ήταν στα τέλη Οκτωβρίου, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

kate-middleton-baby-bump-black-dress-gty-1.jpg

Μάλιστα, η 32χρονη δούκισσα, που θα γεννήσει τον Απρίλιο, άλλαξε στυλίστα για χάρη της εστεμμένης γιαγιάς, η οποία, πάντως, δεν βλέπει με καλό μάτι τις φούστες πάνω από το γόνατο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top