Κακοποίησε σεξουαλικά την αδερφή της γνωστή ηθοποιός; Τι λέει η ίδια!

Σάλος με δημοσίευμα που επικαλείται την αυτοβιογραφία της

Κακοποίησε σεξουαλικά την αδερφή της γνωστή ηθοποιός; Τι λέει η ίδια!

​Την σεξουαλική κακοποίηση της αδερφής της φέρεται να εξομολογείται στην αυτοβιογραφία της η Λένα Ντάναμ, η οποία μέσω Twitter έδωσε την δική της απάντηση σε όσα γράφονται!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TruthRevolt, η 28χρονη δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «Girls» παραδέχεται στο βιβλίο της, «Not That Kind Of Girl», πως από μικρή είχε ανησυχίες για την γυναικεία ανατομία και αναρωτιόταν αν όλα τα κορίτσια έχουν αιδοίο. Μάλιστα, σε ηλικία επτά ετών αποφάσισε να… «εξερευνήσει» τα γεννητικά όργανα της μικρής αδερφής της.

spl772181_001-thumb-large.jpg

Στο βιβλίο η Ντάναμ περιγράφει πως μια μέρα κοίταξε ανάμεσα στα πόδια της ενός έτους αδερφής της, Γκρέις, για να εξακριβώσει αν η μητέρα της έλεγε αλήθεια πως όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια αναπαραγωγικά όργανα. Όπως αναφέρει, της άνοιξε τα πόδια και άρχισε να ουρλιάζει, ενώ η μητέρα της, που έσπευσε κοντά τους, διαπίστωσε πως η Γκρέις είχε χώσει βότσαλα στο αιδοίο της!

Η ιστοσελίδα αφήνει υπόνοιες για σεξουαλική κακοποίηση της μικρής από την ηθοποιό, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι δεν ήταν επτά ετών όταν έγινε το περιστατικό, αλλά δεκαεπτά!

Μέσα από σειρά οργισμένων μηνυμάτων στο Twitter, η Λένα χαρακτήρισε το δημοσίευμα «αηδιαστικό», ενώ ανακοίνωσε πως ακυρώνει σειρά από εμφανίσεις της για την παρουσίαση του βιβλίου. Η ιστοσελίδα διόρθωσε το λάθος ��ε την ηλικία της ηθοποιού, ωστόσο, επιμένει για την σεξουαλική κακοποίηση της αδερφής της, ενώ δεν κάνει καμία αναφορά στην απάντησή της...

dunham.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top