Έλληνας ηθοποιός: «έχω κυνηγήσει με καρέκλα συνάδελφό μου στα καμαρίνια»

Τι αποκάλυψε για την σχέση τους πίσω από τα φώτα;

Έλληνας ηθοποιός: «έχω κυνηγήσει με καρέκλα συνάδελφό μου στα καμαρίνια»

​Την διαφορά από το κλισέ «περνάμε καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω» κάνει ο Άρης Λεμπεσόπουλος και παραδέχεται ότι… έχει κυνηγήσει με καρέκλα συνάδελφό του στα καμαρίνια, αλλά και πως έχει παίξει σε άδειο θέατρο!

«Βεβαίως έχει τύχει να μην αντέχω συμπρωταγωνιστή μου, να παίρνω την καρέκλα και να τον κυνηγάω στα καμαρίνια. Και μετά στη σκηνή να είμαστε μαζί. Ήταν μαρτύριο, βάσανο, λάθος μεγάλο. Πλέον δεν με αφορά!», εξομολογείται ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αυτό που τον αφορά είναι η απήχηση της παράστασης.

Παράλληλα, ο Άρης παραδέχεται ότι έχει παίξει και σε παραγωγές που το κοινό τους γύρισε την πλάτη: «αν η παράσταση έχει κόσμο, είμαι ευτυχισμένος. Έχω παίξει και σε παραστάσεις που δεν είχαν άνθρωπο. Το παίρνεις προσωπικά. Είναι θλίψη».

Όσο για το αν έχει αγαπήσει τις παραστάσεις στις οποίες έχει πάρει μέρος;
«Πολύ λίγες. Τις περισσότερες τις σιχάθηκα! Να συνυπάρξεις για πέντε μήνες με τους ίδιους ανθρώπους είναι δύσκολο. Εντάξει, οι ηθοποιοί λατρεύονται μεταξύ τους, δίνουν φιλάκια. Εγώ τέτοιο ταλέντο, όμως, δεν το έχω», παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top