Σήμερα η συναυλία για την Πένυ Σκάρου! Πλήθος καλλιτεχνών στο πλευρό της!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του ποδιού που έχασε, με τεχνητό μέλος

Σήμερα η συναυλία για την Πένυ Σκάρου! Πλήθος καλλιτεχνών στο πλευρό της!

​Σήμερα στις 19:00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συναυλία για την Πένυ Σκάρου.

Πλήθος καλλιτεχνών, θα συγκεντρωθεί και θα τραγουδήσει στο Βοτανικός live stage, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην αγορά τεχνητού μέλους για την κινητική αποκατάσταση της 29χρονης τραγουδίστριας, η οποία το καλοκαίρι έχασε το πόδι της κάτω από το γόνατο, έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε με το μηχανάκι της στην οδό Πειραιώς.

2831_PENI_SKAROY_222012.jpg
Στην σκηνή, θα ανέβει και η Πένυ Σκάρου, κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση μετά από πολλούς δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν.

Χαρακτηριστικό, είναι ότι η ίδια είχε δηλώσει στην εκπομπή «Μία» πως:

«Χρειάστηκαν 2,5 μήνες για να κλείσει η πληγή και τα ράμματα. Με πετσόκοψαν λίγο. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκαν να μου φτιάξουν το πόδι κούκλα, αλλά να σώσουν τη ζωή μου. Έχω τραβήξει πάρα πολύ πόνο. Πέραν του ψυχικού. Πιο πολύ ήταν ο σωματικός πόνος. Και τώρα πονάω, απλά κάνω μια θεραπεία με κάποια χάπια που παίρνω και δεν πονάω τόσο».

σκαρου συναυλια.jpg
Tα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ (στο viva) και 10 ευρώ (ταμείο), ενώ στη σκηνή θα ανέβουν οι:

Λένα Αλκαίου, Σπύρος Γραμμένος, Χρήστος Δάντης, Παντελής Θαλασσινός, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Χρήστος Θηβαίος, Αργυρώ Καπαρού, Θεολόγος Κάππος, Κίτρινα Ποδήλατα, Δημήτρης Κοργιαλάς, Στέφανος Κορκολής, Αντα Λιβιτσάνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος, Μονά Ζυγά, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Γιάννης Νικολάου, Λάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Παύλος Παυλίδης, Ζωρζ Πιλαλή, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μιχάλης Τζουγανάκης, 15-50, Greek Babylon.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top