Τραγική ειρωνεία: Ο αδικοχαμένος Χάρης Σκορδάλης σχεδίαζε να παντρευτεί

Ξέσπασε σε λυγμούς ο αδελφός του Θανάσης και η νύφη του

Τραγική ειρωνεία: Ο αδικοχαμένος Χάρης Σκορδάλης σχεδίαζε να παντρευτεί

​Ξέσπασε στην εκπομπή «Μία» ο Θανάσης Σκορδάλης, ο τρίτος αδερφός του Κωνσταντίνου Σκορδάλη και του αδικοχαμένου Χάρη, ο οποίος όπως σας γράψαμε από το star.gr, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα.

Με λυγμούς μίλησε για τον μικρότερό του αδερφό: «ήταν πάντα με το χαμόγελο. Του άρεσαν τα αυτοκίνητα και η ταχύτητα. Έτρεχε. Δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν κλινικά νεκρός.»

Ο Χάρης ήταν ο μικρότερος από τα τρία αδέρφια και μόλις 28 ετών. Έμενε μόνιμα στη Λέρο και εργάζονταν στο ζαχαροπλαστείο που είχε η οικογένειά του. Εκείνη τη μέρα που σκοτώθηκε είχε μόλις γυρίσει από τις διακοπές που ήταν με τη σύντροφό του: «έλειπε για ένα μήνα και γύρισε χθες, σκέψου πως η βαλίτσα του είναι ακόμα σπίτι γεμάτη με τα ρούχα του. Ήταν διακοπές με τη σύντροφό του» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η νύφη του, Πόπη Σκορδάλη, και προσθέτει: «πήγε να κάνει την καθιερωμένη του βόλτα και συνέβη αυτό»

Ο αδερφός του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Σκορδάλη, Χάρης, ήταν ένας άνθρωπος που έκανε όνειρα για το μέλλον για σχεδίαζε να παντρευτεί: «έλεγε να τελειώσει γρήγορα τις σπουδές του και να προχωρήσει παρακάτω» τονίζει η νύφη του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top