Τα ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ λόγια της Νικόλ Κίντμαν για το σύζυγό της μετά το θάνατο του πατέρα της

«Είμαι τυχερή που τον έχω. Είναι το στήριγμά μου!»

Τα ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ λόγια της Νικόλ Κίντμαν για το σύζυγό της μετά το θάνατο του πατέρα της

Συντετριμμένη είναι η Νικόλ Κίντμαν, ενάμιση μήνα μετά το θάνατό του πατέρα της, ο οποίος, έφυγε από τη ζωή στις 12 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 75 ετών, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στο ξενοδοχείο όπου έμενε.

1414594694686_Image_galleryImage_HAIKOU_CHINA_OCTOBER_24_C.jpg
Σε συνέντευξη που έδωσε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ δήλωσε ότι ο χαμός του βύθισε στη θλίψη τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της.

1414594761270_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by.jpg
Ωστόσο, είναι ευγνώμων που υπάρχει στη ζωή της ο σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν, ο οποίος της θυμίζει τον πατέρα της και στέκεται βράχος δίπλα της: «Είμαι τυχερή που έχω πίστη και τον σύζυγό μου για στήριγμα».

«Νομίζω ότι ο καθένας χρειάζεται έναν σύντροφο να είναι εκεί για εκείνον τόσο στις δύσκολες όσο και στις καλές στιγμές. Ο σύζυγός μου από τότε που έχασα τον πατέρα μου είναι είναι συνεχώς στο πλευρό μου. Είμαι πολύ τυχερή για αυτό! Αλλά πέρασα πολύ χρόνο ψάχνοντας για αυτόν» πρόσθεσε.

230914103726_6271.jpg
Υπενθυμίζεται ότι στην κηδεία του πατέρα της η Νικόλ Κίντμαν χωρίς να μπορεί να κρύψει τα δάκρυά της, εκφώνησε έναν πολύ συγκινητικό επικήδειο για τον 75χρονο ψυχολόγο πατέρα της, ο οποίος ήταν δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top