Ε. Ράπτη – Λ. Γιώρκας: Ένα παιδί θα ολοκληρώσει τη σχέση τους

Ζουν την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου

Ε. Ράπτη – Λ. Γιώρκας: Ένα παιδί θα ολοκληρώσει τη σχέση τους

​Η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη και ο αγαπημένος της Λούκας Γιώρκας διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Οι δυο τους συγκατοικούν από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού στο σπίτι της βουλευτού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και όσοι τους ξέρουν δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν ένα βήμα και να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί.

Πριν από λίγες μέρες η Έλενα Ράπτη στο πλαίσιο καμπάνιας εναντίον της παιδικής κακοποίησης στην οποία πρωτοστατεί βρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους για μια εκδήλωση. Στο πλευρό της και ο καλός της Λούκας Γιώρκας, ο οποίος αν και στεκόταν διακριτικά πλάι της, όποτε έβρισκε ευκαιρία την άγγιζε και της χαμογελούσε.

Κι εκείνη όμως την περασμένη εβδομάδα που είχε πρεμιέρα στο κέντρο Barbarella ο Λούκας Γιώρκας, ήταν εκεί και τον καμάρωνε, ενώ όποτε κατέβαινε από την πίστα, πήγαινε στο καμαρίνι του για να τον εμψυχώσει.

Το καλοκαίρι μάλιστα το ζευγάρι έκανε διακοπές με την οικογένεια τη�� βουλευτού στην Χαλκιδική. Ο Λούκας έχει γνωριστεί με τους γονείς της Έλενας και την αδελφή της και μάλιστα έχει αναπτύξει και μια πολύ γλυκιά σχέση με τον ανιψιό της Δημήτρη.

Και οι δύο άλλωστε λατρεύουν τα παιδιά και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να διοχετεύσουν την αγάπη τους και σε ένα δικό τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top